Πάτρα: Στο φως όλη η κατάθεση του Δασκαλάκη - «Δεν την έζησα το ίδιο, δούλευα...»

Περιέγραψε και την σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Στο φως όλη η κατάθεση του Δασκαλάκη - «Δεν την έζησα το ίδιο, δούλευα...»

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον σε τελική ευθεία, και εφόσον αποδείχθηκε πως τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα στην οσία πέθαναν από ασφυξία και μοναδική ύποπτη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τις Αρχές και τους ειδικούς, το επόμενο διάστημα αναμένουμε και την τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, ανέφερε σε δηλώσεις του πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει καταθέσει ενώ η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τετάρτη 6/7 έδωσε στο φως ολόκληρη την κατάθεση του Δασκαλάκη, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει εδώ και περίπου ένα μήνα.

Όσα ανέφερε ο Δασκαλάκης στην κατάθεσή του

«Εγώ να σας πω την αλήθεια είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με τη Τζωρτζίνα, γιατί όταν την κάναμε είχα περισσότερο χρόνο να περνάω μαζί της. Αντίθετα όταν αποκτήσαμε τη Μαλένα δούλευα περισσότερες ώρες και δεν την έζησα το ίδιο.

Η Ρούλα κόλλησε λίγο περισσότερο με τη Μαλένα από τότε που γεννήθηκε, αφού εγώ είχα αυτό το άτυπο δέσιμο με τη Τζωρτζίνα που σας είπα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - Οι ύποπτες αλλαγές θέσης των 3 κοριτσιών

Ερωτηματικά προκαλούν οι μυστηριώδες αλλαγές θέσης στο κρεβάτι του θανάτου των τριών κοριτσιών της Πάτρας. Η Ίριδα ήταν αρχικά ξαπλωμένη κατά μήκος του στρώματος με το κεφάλι της πάνω στο μαξιλάρι και σκεπασμένη.

Το βρέφος βρέθηκε στις 10.30 το πρωί στην κούνια του κάθετα στο στρώμα και ξεσκέπαστο. Τα μάτια της Ίριδας ήταν μισάνοιχτα, ενώ το μαξιλάρι ακουμπούσε το δεξί της χέρι.

Η 3,5 ετών Μαλένα ήταν αρχικά... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr