Δίκη Λιγνάδη: «Όταν ένας άνδρας ελκύει 15χρονη από το σπίτι της, δε θεωρείται ασέλγεια;» - "Καταπέλτης" ο Αλέξης Κούγιας

Μέρος από όσα ανέφερε στο δικαστήριο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: «Όταν ένας άνδρας ελκύει 15χρονη από το σπίτι της, δε θεωρείται ασέλγεια;» -

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται με πλήθος σχολίων και από τη μεριά υπεράσπισης, όπως οι δηλώσεις το Αλέξη Κούγια σχετικά με την δίκη αλλά και όλων των ατόμων που η άποψη τους δεν συμπίπτει μαζί με εκείνη όσων υποστηρίζουν τον σκηνοθέτη και το συνήγορό του.

Σε νέες του δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 6/7 ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στον Σπύρο Μπιμπίλα, ενώ στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε ένα μέρος από την αγόρευσή του στη δίκη, εκτάσεως 22 σελίδων.

Όσα ανέφερε στην αγόρευσή του ο Αλέξης Κούγιας

Η απάντηση του προέδρου του ΣΕΗ στον Αλέξη Κούγια

Μετά τις δηλώσεις του ενάντια στο Σπύρο Μπιμπίλα και τη ''μοναχική'' του παρουσία εκ μέρους του ΣΕΗ στη δίκη του Λιγνάδη, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε άμεσα μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook επιχειρώντας να αποκαταστήσει την υπόληψη του ίδιου αλλά και του σωματείου που εκπροσωπεί, μετά τα όσα τον κατηγόρησε ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί μέσω της εκπομπής το Πρωινό ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε για τη δίκη του Λιγνάδη και την παρουσία του ΣΕΗ: «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν έχει ξαναγίνει....

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ λοιπόν έκανε την εξής ανάρτηση μέσω της σελίδας του στο Facebook:

«Πράγματι απίστευτες πάντα οι δηλώσεις του κ. Κούγια, ότι μόνο εμένα έβλεπε στην αίθουσα του Δικαστηρίου στην δίκη Λιγνάδη. Μάλιστα στο κάλεσμα που κατ’ αυτόν έκανα εγώ και όχι σύσσωμο το ΝΕΟ ΔΣ του ΣΕΗ.. Η αίθουσα μετά βίας χωράει 15 άτομα και από αυτά οι μισοί ήταν ηθοποιοί, ( κι όχι ο Γ.Γ . Aris Laskos o οποίος την ίδια ώρα ήταν στο ακροατήριο της δίκης Φιλιππίδη).

Στον διάδρομο απ έξω και αναγκαστικά αφού δεν χωρούσαν μέσα, συνωστίζονταν και με προσοχή λόγω κορωνοιού πολλοί ηθοποιοί.. Κρίμα που όλους αυτούς δεν τους αναγνωρίζει ( είναι και οι μάσκες) κι έτσι βλέπει μόνο εμένα ως Μπιμπίλα πάντα παρατονισμένο!!!!» απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλέξη Κούγια