Πέθανε ο Καζούκι Τακαχάσι - Η σορός του εντοπίστηκε στη θάλασσα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο Καζούκι Τακαχάσι - Η σορός του εντοπίστηκε στη θάλασσα

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Λαζόγκα, ο Καζούκι Τακαχάσι άφησε την τελευταία του πνοή και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και στον χώρο των παιχνιδιών. Ήταν γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς ήταν ο δημιουργός ενός εκ των διασημότερων manga, του Yu-Gi-Oh.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Καζούκι Τακαχάσι

Ο θάνατός του ήταν τραγικός, διότι η σορός του διάσημου καλλιτέχνη από την Ιαπωνία εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα ανοιχτά του Nago στην επαρχία της Okinawa.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των ΜΜΕ στην Ιαπωνία, είχε ταξιδέψει μόνος του στο Nago και όπως φαίνεται έκανε κατάδυση με αναπνευστήρα τη στιγμή που έχασε τη ζωή του. Όταν εντοπίστηκε ο 60χρονος φορούσε καταδυτικό εξοπλισμό και η σορός του, που δεν έφερε σημάδια τραυματισμού, αναγνωρίσθηκε από το Λιμενικό.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

'Ηταν, επίσης, γνωστός και με το ψευδώνυμο Kazuo Takahashi, ενώ γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1961 και ξεκίνησε την καριέρα του στα manga το 1982. Το 1996 ξεκίνησαν τα πρώτα βήματα στον διεθνή χώρο που έγινε διάσημος με το «Yu-Gi-Oh!», την ιστορία ενός αγοριού που προκαλεί τους αντιπάλους του σε μονομαχίες που περιλαμβάνουν μαγικά παιχνίδια.

Η ιστορία δημοσιευόταν επί σχεδόν οχτώ χρόνια στις σελίδες του δημοφιλούς ιαπωνικού κόμικ Weekly Shonen Jump. Ενέπνευσε ταινίες, video games και ένα παιχνίδι ανταλλαγής καρτών, που κόντραρε το Pokemon.