Τραγωδία στον Κηφισό: Απεγκλωβίστηκε νεκρός ο 22χρονος οδηγός

Τι συνέβη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τραγωδία στον Κηφισό: Απεγκλωβίστηκε νεκρός ο 22χρονος οδηγός

Μετά το ατύχημα στο Χαλάνδρι την προηγούμενη βδομάδα με το νεκρό οδηγό, ένα ακόμη σοβαρό δυστύχημα έλαβε χώρα την Παρασκευή 8/7 τα ξημερώματα.

Πιο συγκεκριμένα , η πυροσβεστική απεγκλώβισε το νεκρό οδηγό λίγο πριν από τις 5 το πρωί από ΙΧ. Πρόκειται για έναν 22χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το όχημά του εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολόνα. Συγκλονιστικές οι εικόνες που κατέγραψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ από το σημείο, που δείχνουν πως το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια.

Στο οδόστρωμα διακρίνονται και τα ίχνη του φρεναρίσματος του οχήματος. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και η Τροχαία.

Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που μίλησε στον ΣΚΑΪ ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Κατά την ίδια πηγή ο νεαρός ούτε είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε και ήταν κουρασμένος. Γι’ αυτό και ο συγγενής του 22χρονου απηύθυνε έκκληση στις αρχές να αναζητήσουν βίντεο από το σημείο του τροχαίου προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό - Νεκρός 22χρονος