Βγήκε το πόρισμα για το θάνατο της Ιβάνα Τράμπ - Για ''μοιραία'' χτυπήματα κάνει λόγο ο ιατροδικαστής

Δεν υπήρχε κάποιος να τις προσφέρει βοήθεια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βγήκε το πόρισμα για το θάνατο της Ιβάνα Τράμπ - Για ''μοιραία'' χτυπήματα κάνει λόγο ο ιατροδικαστής

Πολύ δύσκολες είναι η τελευταίες μέρες για την οικογένεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καθώς η πρώην σύζυγός του, Ιβάνα, βρέθηκε νεκρή βυθίζοντας στο πένθος και εκείνον και τους οικείους τους. Πριν από λίγες ώρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα πορίσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που ανατρέπει τις αρχικές εκτιμήσεις που είχαν γίνει.

Η κόρη της Ιβάνκα συντετριμμένη, την αποχαιρέτησε και με ένα δημόσιο μήνυμα στα social media, εξυμνώντας την προσωπικότητας της μητέρας της, αλλά και αναπολώντας τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν μαζί ή που την χάρηκε να λάμπει δια της παρουσίας της. Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη απώλεια για την οικογένεια, αφού πριν από λίγο καιρό είχε φύγει από τη ζωή και ο προσωπικό γιατρός του Τραμπ.

Η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της Ιβάνας Τραμπ

Δεν έφερε εξωτερικά τραύματα γι΄αυτό στην αρχή μίλησαν για περιστατικό ανακοπής. Ωστόσο ο ιατροδικαστής μίλησε για «μοιραία χτυπήματα» συνέπεια της πτώσης . Δεν υπήρχε κάποιος άλλος στο διαμέρισμα στο Μανχάταν που θα μπορούσε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ή να καλέσει έγκαιρα ασθενοφόρο

Όπως φαίνεται η πρώτη σύζυγος του πρώην προεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα τριών από τα παιδιά του, επέστρεψε σπίτι της αφού είχε επισκεφθεί εστιατόριο της περιοχής της και για άγνωστους προς το παρόν λόγους, έπεσε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε την Πέμπτη νεκρή σπίτι της με τις αρχές να δηλώνουν ότι δέχτηκαν κλήση για περιστατικό ανακοπής καρδιάς, στο διαμέρισμα της Ιβάνα στο Μανχάταν.Και αυτό γιατί αρχικά η Ιβάνα δεν φαινόταν να έχει κάποια εξωτερικά τραύματα που να προδίδουν μια διαφορετική αιτία θανάτου.

Ο θυελλώδης γάμος του ζεύγους Τραμπ

Σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη για μία φωτογράφιση, το 1976, συνάντησε τον νεαρό επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ. Αν και όπως έχει αποκαλύψει στα βιβλία της δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γοητεύτηκε από εκείνον, από «την εξυπνάδα και το χιούμορ του». «Αν δεν τον ξαναέβλεπα, όμως, δεν θα ήταν και το τέλος του κόσμου», πρόσθεσε με τον γνωστό καυστικό τρόπο της. Παρόλα αυτά, μέσα σε λίγους μήνες παντρεύτηκαν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ της έκανε απρόσμενα πρόταση γάμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και οι δυο τους μετατράπηκαν σε ιδανικό υλικό για τα ταμπλόιντ που τότε βρίσκονταν στο απόγειό τους. Αυτή ήταν κυρίως που καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου της προσέλκυε την προσοχή των Μέσων, διαφημίζοντας τον πλούτο και τον πολυτελή τρόπο ζωής τους. Μνημειώδης έχει μείνει και η ατάκα της: «δώστε μας λίγο χρόνο. Σε λίγο θα είμαστε σαν τους Ροκφέλερ».

Στην αρχή εκείνος φρόντιζε τα πάντα για εκείνη, με την Ιβάνα να αποκαλύπτει ότι μοναδική υποχρέωση της ήταν το άψογο μακιγιάζ και ντύσιμό της. Τα υπόλοιπα τα είχε αναλάβει ο σύζυγός της. Δεν άργησε να έρθει στη ζωή τους το πρώτο από τα τρία τους παιδιά, ένα αγόρι.

Φωτογραφίες της Ιβάνας Τραμπ από τα παλιά με την κόρη της


Ο πρώην πρόεδρος δίσταζε να τον ονομάσει Donald Trump Jr., ανησυχώντας μήπως δεν του μοιάζει στο χαρακτήρα, ενώ φέρει το όνομά του. Ήταν η σύζυγός του που τον έπεισε.

Η Ιβάνα έχει παραδεχτεί ότι απέφευγε να καλεί κόσμο και φίλους των παιδιών της στο πολυτελές τριώροφο διαμέρισμά της στον Πύργο Τραμπ, αλλά είχε επίσης επιβεβαιώσει ότι το μόνο άτομο που είχε ανοιχτή πρόσκληση όποτε το επιθυμούσε ήταν ο Μάικλ Τζάκσον. «Ένας από τους καλύτερους μου φίλους», όπως είχε πει.

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη του ζεύγους το 1988 με την Όπρα Γουένφρι, προσέφεραν μία ματιά στα ενδότερα της σχέσης τους. «Θα έπρεπε να έχουμε μαραθώνιους καυγάδες, αλλά στην πραγματικότητα δεν μας συμβαίνει. Τα πάμε πολύ καλά και δεν υπάρχουν πολλές διαφωνίες, γιατί τελικά η Ιβάνα κάνει ακριβώς αυτό που της λέω», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, με την ίδια να απαντά καυστικά: «Σωβινιστής άνδρας!»

Φωτογραφίες της Ιβάνας Τραμπ από τα παλιά με τον Ντοναλντ

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Ιβάνα αποφάσισε να «σηκώσει τα μανίκια» και να εμπλακεί στις επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της. Ενώ ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ που έλαβε όλα τα εύσημα για την επιτυχή είσοδό του στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά ακινήτων στο Μανχάταν, η Ιβάνα Τραμπ είχε επίσης σημαντικό ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση.

Εργάστηκε μαζί με τον σύζυγό της στην ανάπτυξη του Πύργου Τραμπ, του κτηρίου του στην Πέμπτη Λεωφόρο στο Μανχάταν και άλλων έργων υψηλού προφίλ όπως το Trump Taj Mahal Casino Resort στο Ατλάντικ Σίτι του Νιου Τζέρσεϊ. Ανέλαβε αρκετούς ρόλους στον Οργανισμό Τραμπ. Διετέλεσε και διευθύντρια του ξενοδοχείου Plaza στο Μανχάταν. Συνεργάτες και φίλοι κάνουν λόγο για μια ικανή και σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που οραματιζόταν να επεκτείνει την οικογενειακή αυτοκρατορία, στο πλευρό του συζύγου της.