Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου - Έγινε γνωστό πως...

Σημαντική ανακοίνωση για την πρόγνωση του καιρού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου - Έγινε γνωστό πως...

Ο Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social , θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση αναφορικά με την πρόγνωση του καιρού.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκετια να δούμε το θερμόμετρο να φτάνει σε κάποιες περιοχές τους 40ο C ή και παραπάνω καθώς πρόκειται να δούμε ένα κύμα νέου καύσωνα στην Ευρώπη.

Η πρόγνωστη του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεόγραμμα σας παρακαλώ! Για να μη χάνετε τον...καιρό σας».

Ο Τάσος Αρνιακός κρούει τον κώδωνα! «Το φετινό καλοκαίρι δεν έχει καμία σχέση με το περσινό»

Πολλοί είναι οι μετεωρολόγοι που έχουν προειδοποιήσει για καύσωνα και για μεγάλες θερμοκρασίες αυτές τις μέρες, και σε αυτούς συμπληρώθηκε και ο αγαπημένος Τάσος Αρνιακός, ο οποίος καθημερινά μας ενημερώνει για τις καιρικές εξελίξεις μέσα από τον Αντ1.

Σε νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μας παρουσιάζει τις θερμοκρασίες μέχρι και τις 25 Ιουλίου, με σημειώσεις του, για να υπολογίσετε πού θα φτάσει ο υδράργυρος στην περιοχή σας.

Είχε αναφέρει πρόσφατα πως υπάρχει μια πρόβλεψη για καύσωνα στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. «Όπως και να το κάνουμε, μία εκτίμηση είναι για το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Το φετινό καλοκαίρι δεν έχει καμία σχέση με το περσινό, πέρσι δεν είχαμε καθόλου μελτέμι» και την Πέμπτη 14/7 συμπλήρωσε τα εξής...

Ο Τάσος Αρνιακός κρούει τον κώδωνα