Τραγωδία στην Κεφαλλονιά: Μια γυναίκα νεκρή σε τροχαίο - Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί της

Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια του δυστυχήματος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Κεφαλλονιά: Μια γυναίκα νεκρή σε τροχαίο - Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί της

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στον Άγιο Βασίλειο Ληξουρίου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, εξετράπη για άγνωστο λόγο της πορείας του και έπεσε κάτω από τον δρόμο. Το αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουση στο έδαφος πήρε φωτιά με αποτέλεσμα το θάνατο της γυναίκας και τον βαρύ τραυματισμό του 7χρονου γιου της.

Είναι το δεύτερο κακό που βρίσκει σήμερα το νησί του Ιονίου αφού νωρίς το απόγευμα ξέσπασε και φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κουρουκλάτα.

Όλες οι πληροφορίες γύρω από το δυστύχημα στην Κεφαλλονιά

Από το περιστατικό σκοτώθηκε η γυναίκα, οδηγός του οχήματος, ενώ και ένα αγοράκι επτά ετών, που βρισκόταν μέσα στο όχημα και το οποίο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου.

Έχει αποφασιστεί να γίνει αεροδιακομιδή για το μικρό παιδί, που τραυματίστηκε στο τροχαίο και σε λίγη ώρα θα φτάσει αεροσκάφος ώστε να το μεταφέρει σε νοσοκομείο εκτός νησιού. Σύμφωνα με το inkefalonia.gr η οικογένεια ήταν από το Ληξούρι και είχε έρθει για διακοπές στο νησί, όπως έκανε κάθε καλοκαίρι.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε περιοχή που δεν υπάρχει μπάρα η μητέρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει κάτω από το δρόμο. Σχεδόν αμέσως πήρε φωτιά και προκλήθηκε η φωτιά . Το τροχαίο έγινε αμέσως αντιληπτό από ανθρώπους της περιοχής, ένας εκ των οποίων έτρεξε και έβγαλε τη μητέρα και το παιδί από το αυτοκίνητο και αμέσως μετά έγινε η έκρηξη