Θα μπλοκαριστούν οι διάδρομοι από τα καρότσια - Από Δευτέρα 1/8 σε όλα τα Lidl θα...

Μεγάλες προσφορές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα μπλοκαριστούν οι διάδρομοι από τα καρότσια - Από Δευτέρα 1/8 σε όλα τα Lidl θα...

Μπορεί σήμερα να είναι Κυριακή 31/7, ωστόσο ήδη τα Lidl έβγαλαν με ανακοίνωση τις προσφορές που θα ξεκινήσουν από αύριο Δευτέρα 1/8 σε όλα τα ράφια των καταστημάτων τους. Θέλοντας να "τσακίσει" τον ανταγωνισμό η μεγάλη αλυσίδα "ρίχνει" τις τιμές της για ακόμη μια εβδομάδα.

Προσπαθούν όσο μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών τους, ειδικά αυτό το διάστημα που οι τιμές στα περισσότερα προϊόντα έχουν αυξηθεί κατά πολύ με αποτέλεσμα το καρότσι να μην γεμίζει όπως κάποτε.

Από αύριο λοιπόν, ξεκινάνε super προσφορές στα super market Lidl, τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις. Μάλιστα, μπορείς να δεις πριν πας τις τιμές και να κάνεις σύγκριση. Μπορείτε να τσεκάρετε επίσης προϊόντα που το καλοκαίρι χρειάζεστε στο σπίτι και κοστίζουν μόνο 5 και 6 ευρώ.

Να σημειωθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Ορισμένες από τις προσφορές των Lidl

Προσφορές Lidl 1/8

Αυτοκίνητο στα Lidl σε πολύ οικονομική τιμή

Όχι δεν είναι αστείο... Τα Lidl στην Γερμανία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες τους να αγοράσουν ή να μισθώσουν αυτοκίνητο. Πρόκειται για το μοντέλο Finn της κινεζικής εταιρείας Elaris.

Ωστόσο για να πραγματοποιηθεί η αγορά του συγκεκριμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου ο πελάτης θα πρέπει να έχει κάνει την παραγγελία του οχήματος μέσω της επίσημης εφαρμογής lidl plus. Στη συνέχεια η παράδοση μπορεί να γίνει στον χώρο του.

Ο πελάτης για να αγοράσει το Elaris Finn θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 13.000€. Ωστόσο η Lidl δίνει τη δυνατότητα μίσθωσης του εν λόγω μοντέλου. Ο υποψήφιος μισθωτής θα πληρώνει κάθε μήνα 222€/μήνα για έναν χρόνο, με ανώτατο όριο τα 10.000 χλμ. Σε περίπτωση υπέρβασης των χιλιομέτρων της σύμβασης ο μισθωτής θα πληρώνει από 0,19€ έως 0,39€ ανά επιπλέον χλμ.

Lidl αυτοκίνητο

Το ηλεκτρικό Elaris Finn των 48 ίππων κατασκευάζεται στην Κίνα και έχει μήκος μόλις 2.871 χλστ., πλάτος 1.563 χλστ., ύψος 1.568 χλστ. και μεταξόνιο 1.765 χλστ. Η μπαταρία των 32 kWh, του επιτρέπει μια αυτονομία της τάξης των 300 χιλιομέτρων με κάθε φόρτιση, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 115 χιλιόμετρα. Με το γρήγορο σύστημα φόρτισης συνεχούς ρεύματος με τη μορφή CCS Combo, το οποίο φτάνει τα 30 kW, το Elaris Finn δύναται να φορτίσει το 100% της μπαταρίας του σε λιγότερο από μία ώρα. Επιπλέον, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως κλιματισμό, cruise control, προβολείς LED και σύστημα πλοήγησης.

Lidl αυτοκίνητο Elaris

Πηγή: 4troxoi.gr

TAGS