Γυναικοκτονία Ρέθυμνο: Τα τελευταία λεπτά πριν την σφαγή της 56χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της

Δραματικό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Ρέθυμνο: Τα τελευταία λεπτά πριν την σφαγή της 56χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της

Δραματικές και πολύ στενάχωρες είναι οι ειδήσεις, που έρχονται τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας, καθώς μετά τη γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, διεπράχθη άλλη μια στο Ρέθυμνο, με τον 60χρονο που σκότωσε την 56χρονη γυναίκα του, επειδή ήθελε να τον χωρίσει.

Προφανώς και η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα και αυξάνει την τραγική λίστα με τα ονόματα γυναικών στην Ελλάδα, που έχουν χάσει τη ζωή τους από το χέρι του συζύγου τους. Στην προκειμένη, ο άνδρας μετά τον φόνο κάλεσε στον γιο του και μέσα από δελτίο ειδήσεων του alpha ήρθε στο φως ο λόγος και το χρονικό του εγκλήματος.

Τα τελευταία λεπτά πριν την τραγική γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο

«Πίστευα ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα».

Στον εισαγγελέα ο 60χρονος που έσφαξε στον λαιμό τη σύζυγό του

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί την Δευτέρα(1/8) ο 60χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη σύζυγό του στο Άνω Μαλάκι στα ορεινά του Δήμου Ρεθύμνου. Το άγριο φονικό έγινε το πρωί της Κυριακής (31/7), και αφού είχε προηγηθεί καυγάς στη διάρκεια του οποίου η 56χρονη ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν.

Το ζευγάρι έχει τρία ενήλικα παιδιά και μάλιστα πριν από περίπου 15 μέρες παντρεύτηκε το ένα. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων τους, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Τα πράγματα φαίνεται όμως να ξέφυγαν τα τελευταία 24ωρα όταν η 56χρονη... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Εξωτερική φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI