Βιασμός 14χρονης: «Θα πάω φυλακή για σένα, αληταρά» - Το ξέσπασμα του πατέρα της ανήλικης και η απόφαση του Δικαστηρίου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 14χρονης: «Θα πάω φυλακή για σένα, αληταρά» - Το ξέσπασμα του πατέρα της ανήλικης και η απόφαση του Δικαστηρίου

Ο 53χρονος αρχιφύλακας που κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης στη Λέσβο κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Πιο συγκεκριμένα, ο Ευστράτιος Μυρογιάννης απολογούνταν από νωρίς το πρωί της Τρίτης 2/8 για την υπόθεση, αφού έφτασε ενώπιον των δικαστικών αρχών συνοδευόμενος από δικηγόρο των Αθηνών, χωρίς τον συνάδελφό του από την Μυτιλήνη, που είχε διοριστεί αρχικά, καθώς παραιτήθηκε και κανένας δικηγόρος από το νησί δεν δέχθηκε να τον αναλάβει.

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης στη Λέσβο

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στη Μυτιλήνη βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της ανήλικης, αλλά και πολλοί οργισμένοι πολίτες, ώστε να αποδοκιμάσουν τον κατηγορούμενο. Μάλιστα, ο πατέρας του θύματος ξέσπασε στη θέα του συλληφθέντα και φώναξε: «Θα πάω φυλακή για εσένα, αληταρά».

Η μητέρα του θύματος, από την άλλη πλευρά, δήλωσε στην ΕΡΤ πως είναι βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια: «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα».

Ούρλιαζε έξω από το δικαστήριο η μητέρα του κοριτσιού - «Το μωρό μου τι σου έκανε;»

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ιστορία της Λέσβου αναφορικά με τον 53χρονο αστυνομικό και προπονητή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης κοπέλας, που μένει στο νησί και είχε επαφή μαζί του στα πλαίσια του αθλήματος του βόλεϊ.

Ο άνδρας κατέθεσε την Δευτέρα 1/8 ενώπιον του ανακριτή, βιώνοντας την πλήρη αποδοκιμασία του κόσμου, που περίμενε έξω από το δικαστήριο. ''Γροθιά στο στομάχι'' ήταν επίσης η αντίδραση της μητέρας του κοριτσιού, η οποία έκανε ένα ακόμη ξέσπασμα με το που είδε τον φερόμενο κακοποιητή να βγαίνει από την είσοδο.

«Το μωρό μου τι σου έκανε; Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή».