Έγκλημα Περιστέρι: Πολύ βαρύ το κλίμα στην κηδεία της 17χρονης που φέρεται να δολοφονήθηκε

Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έγκλημα Περιστέρι: Πολύ βαρύ το κλίμα στην κηδεία της 17χρονης που φέρεται να δολοφονήθηκε

Πριν από λίγη ώρα τελέστηκε η κηδεία της 17χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στο Περιστέρι. Η τελετή έγινε στον τόπο καταγωγής της, το Μακροχώρι Βέροιας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, με την παρουσία συγγενών και φίλων που θέλησαν να της πουν το τελευταίο αντίο.

Στο μεταξύ αγνοείται ακόμα ο φερόμενος ως δράστης, ο 30χρονος σύντροφός της που είναι πακιστανικής καταγωγής και καταζητείται από την αστυνομία καθώς έχουν βρεθεί και απειλητικά μηνύματα του στο κινητό της κοπέλας κατά τις προηγούμενες μέρες, αλλά και DNA του στα νύχια της κοπέλας που έφερε σημάδια πάλης. Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τον θέλουν να είναι ακόμα εντός Αττικής και μάλιστα σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

Πλάνα από την κηδεία της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 προβλήθηκαν σε απευθείας σύνδεση κάποια πλάνα από την κηδεία της άτυχης νεαρής που έχασε τη ζωή της με αυτόν τον βάναυσο τρόπο. Συγγενείς και φίλοι ήταν απαρηγόρητοι μην μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Τραγικό παιχνίδι της ζωής - Η ίδια και ο αδερφός της είχαν πέσει θύματα βιασμού στο παρελθόν

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε το βράδυ της Τετάρτης (3/8) μια αποκάλυψη σοκ για την άτυχη 17χρονη αλλά και για τον έναν αδερφό της, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας τους.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε αρχικά ο πατέρας της 17χρονης. Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται».