Έγκλημα στο Περιστέρι: «Θέλω μόνο να βρεθεί αυτό το καθίκι» - Τα οργισμένα λόγια της μητέρας του 17χρονου θύματος

«Μου πήρε την ψυχή μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκλημα στο Περιστέρι: «Θέλω μόνο να βρεθεί αυτό το καθίκι» - Τα οργισμένα λόγια της μητέρας του 17χρονου θύματος

Παραμένει άφαντος ο δράστης που φέρεται πως δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι, που κηδεύτηκε την Πέμπτη 4/8 στον τόπο καταγωγής της, το Μακροχώρι Βέροιας.

Η μητέρα της μίλησε στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του ALPHA και προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, περιγράφοντας την αγωνία της όταν δεν μπορούσε να εντοπίσει που βρισκόταν το παιδί της. Μάλιστα, ζητούσε απεγνωσμένα να βρεθεί σύντομα ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Οι δηλώσεις της μητέρας της 17χρονης από το Περιστέρι

Θέλω μόνο να βρεθεί αυτό το καθίκι, μπορούνε; Μου σκότωσε το παιδί μου, μου πήρε την ψυχή μου. Ζητάω δικαίωση, να τον βρουν», είπε αρχικά ξεσπώντας.

«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, έστειλα τα παιδιά στο σπίτι να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Δεν απαντούσε, δεν μπορούσαμε να μπούμε σπίτι, τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά το παιδί κοιμόταν, έφυγα εγώ στις 4 η ώρα για τη δουλειά και μετά από τις 5 και μετά, έγινε ό,τι έγινε, μου το είπαν στην αστυνομία», κατέληξε.

Άγριο ξέσπασμα από τους χρήστες του Twitter για τον φερόμενο δράστη - «Ο Πακιστανός είναι ένα τέρας»

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η είδηση πως η 17χρονη από το Περιστέρι έχασε την ζωή της όταν όπως όλα δείχνουν ο σύντροφός της από το Πακιστάν ο οποίος έμενε μαζί με την ίδια και την οικογένειά της, την σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια (αφού βρέθηκε πρώτα DNA στα νύχια της).

Μέχρι στιγμής οι Αρχές εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρουν όσο πιο άμεσα γίνεται τον δράστη, την ώρα που σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται η κηδεία της άτυχης 17χρονης η οποία έχασε την ζωή της από την μια μέρα στην άλλη.

Μάλιστα, σύμφωανα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια η νεαρή τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαινε καλά με τον 22χρονο σύντροφό της καθώς αποκαλύφθηκε πως ο ίδιος της έστελνε απειλητικά μηνύματα διότι δεν συμφωνούσε να δώσουν τέλος στην σχέση τους.

Από την άλλη, στο Twitter έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με τους περισσότερους χρήστες να εκφράζουν την οργή τους για τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας η οποία σκόρπισε θλίψη τόσο στην οικογένειά της όσο και στους κοντινούς της φίλους.

Εξωτερική φωτογραφία: (ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ//EUROKINISSI)