Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο - Νεκρή μια τουρίστρια

Το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες στο νησί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο - Νεκρή μια τουρίστρια

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή τουρίστρια στη Ρόδο σήμερα Παρασκευή 5/8 όταν το τετράτροχο όχημα στο οποίο επέβαινε αυτή και άλλο ένα άτομο εξετράπη από την πορεία του, στη λεωφόρο Ρόδου - Καλλιθέας.

Το τραγικό συμβάν είναι ένα από τα δεκάδες που συναντάμε κάθε χρόνο τέτοια περίοδο στα ελληνικά νησιά, αφού η απειρία στην οδήγηση σε συνδυασμό με το αλκοόλ, το άσχημο οδικό δίκτυο και την κακιά στιγμή, αρκούν για να σημειώνονται δεκάδες ατυχήματα δυστυχώς με νεκρούς τις περισσότερες φορές. Μάλιστα μόλις χθες αντίστοιχο συμβάν είχαμε και στη Σαντορίνη, όπου άντρας έχασε τη ζωή του όταν τον παρέσυρε όχημα.

Οι πληροφορίες γύρω από το δυστύχημα στη Ρόδο

Πρόκειται για το 2ο θανατηφόρο τροχαίο με «γουρούνα» που σημειώνεται μέσα σε δύο μόλις ημέρες στο νησί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η νεαρή αλλοδαπή, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην λεωφόρο Ρόδου – Καλλιθέας, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε σε τοιχίο.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές το βράδυ έχασε τη ζωή του 54χρονος αλλοδαπός, όταν η τετράτροχη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Rodiaki.gr