Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Τεράστιες ουρές στα ταμεία: -30% ανακοίνωσαν τα Lidl - Ποια προϊόντα αφορούν

Σας αφορά

Τεράστιες ουρές στα ταμεία: -30% ανακοίνωσαν τα Lidl - Ποια προϊόντα αφορούν
Ενημέρωση 06.08.2022 14:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα Lidl έχουν επιβεβαιώσει πια πόσο πολύ σκέφτονται τους πελάτες τους για αυτό όχι μόνο βάζουν συνέχεια προσφορές (δείτε εδώ ποιες ισχύουν από σήμερα 6/8), αλλά προχώρησαν κι σε μια ακόμη σημαντική ανακοίνωση που θα χαροποιήσει πολλούς.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ γνωστοποίησε πως από την Πέμπτη 4/8 πάρα πολλά προϊόντα και τρόφιμα έχουν 30% έκπτωση και έτσι η τιμή τους είναι κάτι παραπάνω από οικονομική.

-30% ανακοίνωσαν τα Lidl σε πολλά από τα τρόφιμά τους

-30% ανακοίνωσαν τα Lidl σε πολλά από τα τρόφιμά τους

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τα Lidl - Τι συνέβη;

Πιστή στο πλάνο εκσυγχρονισμού του δικτύου της, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 το εκ νέου κατασκευασμένο κατάστημά της στη Ραφήνα, επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου Σμύρνης & Έλλης Αλεξίου. Η επένδυση ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • κατεδάφιση και εκ νέου κατασκευή
  • αναδιάταξη του χώρου πώλησης για πιο άνετες και ευχάριστες αγορές
  • νέες υπερσύγχρονες ψυκτικές μονάδες για τα νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα
  • διαμορφώσεις του περιβάλλοντα χώρου
  • Το νέο κατάστημα στη Ραφήνα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.472 τ.μ., διαθέτει 5 ταμεία και 161 θέσεις στάθμευσης, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Σεβόμενη το προσωπικό του καταστήματος, η εταιρεία προχώρησε και στον εκσυγχρονισμό όλων των βοηθητικών χώρων, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας συνθηκών εργασίας. Η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των χώρων προσωπικού αλλά και του χώρου πώλησης, ολοκληρώνουν την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων του καταστήματος και τους παρέχουν επιπλέον κίνητρα για την εξέλιξή τους.

Η ομάδα του καταστήματος της Ραφήνας, γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος για εξυπηρέτηση, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών της περιοχής προσφέροντάς τους μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος σήμερα 6/8

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σήμερα 6/8 στην Αθήνα

TAGS
Share