Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Χωρίς νερό σήμερα 4 περιοχές - Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ

Σας αφορά

Χωρίς νερό σήμερα 4 περιοχές - Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ
Ενημέρωση 07.08.2022 08:06
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χωρίς νερό θα είναι για μερικές ώρες σήμερα 7/8 4 περιοχές περιοχή της Αθήνας, όπως και χθες, καθώς όπως ανακοίνωσε από το πρωί η ΕΥΔΑΠ, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος.

Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την σημερινή 7/8 διακοπή νερού

  • ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, EKTAKTH
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) Φλέμινγκ και Γράμμου

  • ΑΘΗΝΑ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΘΗΝΑ, EKTAKTH
(ΑΘΗΝΑ, ΓΚΑΖΙ) Ορφέως και Ιάκχου

  • ΜΑΡΟΥΣΙ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, EKTAKTH
(ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΑΡΟΥΣΙ) Κρυστάλλη και Κωστή Παλαμά

  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, EKTAKTH
(ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) Ικαρίας και Μυλαοντος

ΕΥΔΑΠ: Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και επεξεργασίας λυμάτων

Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες άνω του 40% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Η «Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης» ιδρύθηκε μετά από τη συγχώνευση της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων των Πόλεων Αθηνών – Πειραιώς και περιχώρων (Ε.Ε.Υ.) και του Οργανισμού Αποχετεύσεως Πρωτευούσης (Ο.Α.Π.). Το 1999 η ΕΥΔΑΠ περιήλθε στη σημερινή της νομική μορφή και τον Ιανουάριο του 2000, η Εταιρεία εισήλθε στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Εκτιμώντας το μέγεθος και την τεχνογνωσία της, η ΕΥΔΑΠ κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες του Ελληνικού χώρου. H Εταιρεία μέσω ενός δικτύου 14.000 χλμ εξυπηρετεί 4.400.000 πολίτες (περίπου 2.160.000 παροχές), ενώ στον τομέα της αποχέτευσης, με ένα δίκτυο 9.500 χλμ. Εξυπηρετεί περίπου 3.500.000 πολίτες. Η Εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες καθώς στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εντός και εκτός της γεωγραφικής περιοχής αρμοδιότητάς της.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα τον πελάτη-καταναλωτή και την αδιάλειπτη παροχή καθαρού πόσιμου νερού, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνολική της στρατηγική η οποία ενσωματώνει τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης προς όφελος της Εταιρείας, των επενδυτών αλλά και της κοινωνίας.

Η ΕΥΔΑΠ είναι η πρώτη εταιρεία του Δημοσίου που ενσωμάτωσε στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2020, τα SASB Πρότυπα για τον κλάδο του νερού, ενώ παράλληλα έχει ενταχθεί στον δείκτη ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

energypress.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυρα στην παραλιακή

Τραγωδία Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε γυμνός στο διαμέρισμά του μετά από φωτιά

TAGS
Share