Σύβοτα: Νεκρή τουρίστρια από πτώση με αλεξίπτωτο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σύβοτα: Νεκρή τουρίστρια από πτώση με αλεξίπτωτο

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες από νησί σε νησί, καθώς μετά τη δολοφονία ηλικιωμένου στη Σάμο, σκοτώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής 7/8 62χρονη Ελληνίδα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα, τη στιγμή που ξέσπασε μπουρίνι στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Σύβοτα και την Κέρκυρα, καθώς ξέσπασε έντονο μπουρίνι στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο χειριστής του σκάφους να επιχειρήσει να τραβήξει τη γυναίκα με το σχοινί.

Όμως οι ισχυρές ριπές ανέμων από το μπουρίνι, έκοψαν το σχοινί έλξης περίπου 100 μέτρα πριν φτάσει στο σκάφος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει από ύψος μέσα στο νερό, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκάφος, εκτός από τον χειριστή, επέβαινε και ένας άνδρας, που πιθανόν να ήταν ο σύντροφος της γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από την πτώση.

Ιδιωτικό σκάφος έσπευσε για τη διάσωσή της, αλλά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 34χρονος χειριστής του σκάφους συνελήφθη και προανάκριση θα διενεργηθεί από το Πρώτο Λιμενικό Τμήμα στα Σύβοτα που ανήκει στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο της τουρίστριας στα Σύβοτα

«Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβοτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα», έγραφε στο Twitter.

Τραγωδία στα Σύβοτα