Θρίλερ στον Βόλο: 36χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι στη σύντροφό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ στον Βόλο: 36χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι στη σύντροφό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου για τον 51χρονο συζυγοκτόνο στη Ζάκυνθο, φαίνεται πως όλο και περισσότερες σχετικές ειδήσεις βλέπουν το φως της ημέρας. Αυτή τη φορά, μία 26χρονη μητέρα στον Βόλο έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον σύντροφό της και μάλιστα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, την Κυριακή 7/8.

Θρίλερ στον Βόλο με 26χρονη μητέρα που κακοποιήθηκε από τον άντρα της

Ο 36χρονος άνδρας απείλησε να την σκοτώσει με κατσαβίδι, λέγοντας ότι θα πάθαινε ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις. Την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια και κατά την προσπάθειά της να ξεφύγει η ίδια τραυματίστηκε και στο πόδι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η πληγή προέκυψε από σπασμένο βάζο. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Βόλος - αστυνομία

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Παρόλα αυτά, αποφασίστηκε η κράτησή του έως σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI