Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Θα σπρώχνονται στους διαδρόμους των Lidl μετά από αυτές τις προσφορές - Ξεκινούν στις 11/8

Τρέξτε να προλάβετε

Θα σπρώχνονται στους διαδρόμους των Lidl μετά από αυτές τις προσφορές - Ξεκινούν στις 11/8
Ενημέρωση 09.08.2022 13:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Οι προσφορές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl και μετά από μια ευχάριστη είδηση που έκαναν γνωστή πριν μερικές μέρες, ανακοίνωσαν ορισμένες σούπερ προσφορές που ξεκινούν από τις 11/8.

Ο 15αύγουστος πλησιάζει για αυτό και οι περισσότεροι από εμάς θα τρέξουμε στα Lidl προκειμένου να γεμίσουμε τα καλάθια μας για αυτό και οι προσφορές που θα μπουν σε πολλά τρόφιμα θα σας βοηθήσουν πολύ!

Οι προσφορές που ξεκινούν από 11/8 στα Lidl

Οι προσφορές που ξεκινούν από 11/8 στα Lidl

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τα Lidl - Τι συνέβη;

Πιστή στο πλάνο εκσυγχρονισμού του δικτύου της, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 το εκ νέου κατασκευασμένο κατάστημά της στη Ραφήνα, επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου Σμύρνης & Έλλης Αλεξίου. Η επένδυση ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • κατεδάφιση και εκ νέου κατασκευή
  • αναδιάταξη του χώρου πώλησης για πιο άνετες και ευχάριστες αγορές
  • νέες υπερσύγχρονες ψυκτικές μονάδες για τα νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα
  • διαμορφώσεις του περιβάλλοντα χώρου
  • Το νέο κατάστημα στη Ραφήνα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.472 τ.μ., διαθέτει 5 ταμεία και 161 θέσεις στάθμευσης, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Σεβόμενη το προσωπικό του καταστήματος, η εταιρεία προχώρησε και στον εκσυγχρονισμό όλων των βοηθητικών χώρων, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας συνθηκών εργασίας. Η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των χώρων προσωπικού αλλά και του χώρου πώλησης, ολοκληρώνουν την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων του καταστήματος και τους παρέχουν επιπλέον κίνητρα για την εξέλιξή τους.

Η ομάδα του καταστήματος της Ραφήνας, γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος για εξυπηρέτηση, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών της περιοχής προσφέροντάς τους μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σας αφορά όλους - Ευχάριστα νέα από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Καιρός 9/8: Θα σκάσουμε από την ζέστη - Μέχρι πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία

TAGS
Share