Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε ο σπουδαίος παραγωγός Γιώργος Μακράκης

Πλήθος τα συλλυπητήρια μηνύματα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε ο σπουδαίος παραγωγός Γιώργος Μακράκης

Μια δυσάρεστη μέρα ξημέρωσε σήμερα 10/8 για τον καλλιτεχνικό κόσμο αφού έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μακράκης, ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας που έχει συνεργαστεί με δεκάδες σπουδαία ονόματα.

Άλλη μια απώλεια για σήμερα, καθώς σε πρόωρη ηλικία έφυγε από τη ζωή σήμερα 10/8 και η σπουδαία δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τσολακίδου βυθίζοντας στο πένθος τον δημοσιογραφικό κλάδο.

Λίγα λόγια για τις συνεργασίες του Γιώργου Μακράκη

Ξεχωριστό κεφάλαιο για την ελληνική δισκογραφία αποτελέσαν το έργο και η πορεία του. Ο Γιώργος Μακράκης στα 50 χρόνια της διαδρομής του συνεργάστηκε με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Βίκυ Μοσχολιού, Γιώργος Νταλάρας, Μανώλης Μητσιάς κ.α.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα του Νταλάρα και της Βόσσου

Έγραψε η τραγουδίστρια και στιχουργός, Σοφία Βόσσου, με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook:

«ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ …ΕΦΥΓΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ …ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΩΡΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ………»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ...

Posted by Sofia Vossou on Wednesday, August 10, 2022

Ενώ ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας έγραψε:

«Γιώργος Μακράκης.
Συνέδεσε το όνομά του με ιστορικούς δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας. Πάνω από μισό αιώνα, υπηρέτησε το καλό τραγούδι με αγάπη, αφοσίωση, ήθος, υπομονή κι επιμονή.
Στο καλό, καλέ μου Γιώργο…»

Γιώργος Μακράκης. Συνέδεσε το όνομά του με ιστορικούς δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας. Πάνω από μισό αιώνα, υπηρέτησε...

Posted by Γιώργος Νταλάρας on Wednesday, August 10, 2022