Μεσσήνη: Στην ανακρίτρια ο 50χρονος για την απολογία του - Σχεδίασε τα πάντα και τώρα δηλώνει μετανιωμένος

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της 49χρονης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μεσσήνη: Στην ανακρίτρια ο 50χρονος για την απολογία του - Σχεδίασε τα πάντα και τώρα δηλώνει μετανιωμένος

Την ώρα που η 49χρονη παλεύει στο νοσοκομείο της Καλαμάτας να σώσει το μάτι της, το οποίο κινδυνεύει μετά από την ρήξη καυστικού υγρού από τον πρώην σύζυγό της (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της), ο 50χρονος την Παρασκευή 12/8 θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, μετά την προθεσμία που είχε πάρει την Τετάρτη 10/8.

Είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια

Σύμφωνα με το eleftherialnline.gr, ο 50χρονος εμφανίζεται τώρα βαθιά συγκλονισμένος και μετανιωμένος για την “κακιά την ώρα” που… τον έκανε να ρίξει το τετράλιτρο μπιτόνι ακουαφόρτε στο πρόσωπο της πρώην γυναίκας του. Ο δράστης φέρεται να είχε προσεχτικά σχεδιάσει την επίθεση στην 49χρονη πρώην σύζυγό του, ενώ όπως είπε αυτή αρχικά αντιστάθηκε και αυτός τότε προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δράστης σχεδίασε με λεπτομέρεια κάθε του κίνηση, αν και παρουσιάζεται μεταμελημένος και διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο στο θύμα του, ώστε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα όρασης από το χημικό έγκαυμα που προκάλεσε το οξύ στο δεξιό της μάτι.

Τα πρώτα λόγια του 50χρονου μετά την ομολογία

Ο 50χρονος ομολογήσει την αποτρόπαια και αδικαιολόγητη πράξη του, την οποία είχε προσεχτικά σχεδιάσει, την είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο για να κρύψει την ενοχή του.

Ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος στου αστυνομικούς, αναφέροντας πως τώρα συνειδητοποιεί το αντίκτυπο των πράξεών του. «Είμαι συγκλονισμένος, έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε. Δεν είχα καταλάβει τι έκανα, τώρα συνειδητοποιώ την πράξη μου. Θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του μεταξύ άλλων.