Έγκλημα Άρτα: Τέλος το ανθρωποκυνηγητό - Εντοπίστηκε ο 29χρονος δράστης

Μετά από ημέρες αναζήτησής του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγκλημα Άρτα: Τέλος το ανθρωποκυνηγητό - Εντοπίστηκε ο 29χρονος δράστης

Μετά από ημέρες αναζήτησης των αρχών, εν τέλει το Σάββατο 13/8 νωρίς το πρωί έγινε γνωστό, πως πιάστηκε ο 29χρονος δράστης, που σκότωσε στην Άρτα τον 80χρονο πεθερό του, μέσα στο σπίτι του και μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Πιο αναλυτικά, ο άνδρας λέγεται πως είχε πολύ καλή γνώση της περιοχής, που έμενε και συγκεκριμένα τα μονοπάτια στα βουνά της Άρτας, κάνοντας έτσι πιο δύσκολη τη σύλληψή του, ωστόσο εντοπίστηκε και προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία.

Εντοπίστηκε ο 29χρονος πεθεροκτόνος της Άρτα

Άρτα- Έγκλημα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Οι τεράστιες προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό του

Δράμα δίχως τέλος φαίνεται να είναι το έγκλημα, που διεξήχθη στην Άρτα την Πέμπτη 11/8 με τον 29χρονο δράστη, που σκότωσε με τραγικό τρόπο τον πεθερό του να καταζητείται από τις αρχές.

Ο άνδρας μπήκε οπλισμένος στο σπίτι του 80χρονου με σκοπό να δει το 2χρονο παιδί του μιας και ήταν σε φάση χωρισμού με την 36χρονη μητέρα. Τα πράγματα είχαν τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη, αφού χρησιμοποίησε το όπλο, που έφερε πάνω του και στη συνέχεια, μετά τον φόνο διέφυγε στα βουνά της περιοχής με την αστυνομία να ''χτενίζει'' τα γύρω σημεία για να τον εντοπίσει, όπως αναφέρεται στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.