Εφετείο: Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο πρώην παίκτης ριάλιτι

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εφετείο: Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο πρώην παίκτης ριάλιτι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου 13/8, δηλώνοντας πως θέλει να πάει φυλακή. Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού λόγω της κατάστασης του.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας εισέβαλε το Σάββατο 13/8 με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο επί της οδού Αλεξάνδρας στην Αθήνα. Λέγεται πως ο άνδρας φαινόταν να είναι σε αμόκ, καθώς προκαλεί αίσθηση η δήλωση του, πως είχε μέσα στο όχημα ναρκωτικές ουσίες και εκρηκτικά.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τι είπε ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του ριάλιτι για τα χρήματα που επίσης βρέθηκαν στο αμάξι του

Στην εκπομπή Alpha Τώρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/8) ο δικηγόρος του πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη μετά την έφοδό του στο Εφετείο Αθηνών. Ο κύριος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει και για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του εντολέα του, μαζί με ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος του πρώην παίκτη ριάλιτι ξεκαθάρισε πως μέρος των χρημάτων που βρέθηκαν προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις μιας και ο εντολέας του έχει οικονομική επιφάνεια.

«Η Αστυνομία λέει ότι είναι από εμπορία αλλά δεν υπάρχει καμία μαρτυρική κατάθεση και καμία παρακολούθηση. Θα μαζέψουμε όλες τις αποδείξεις που φαίνεται η νόμιμη προέλευση μεγάλου μέρους του ποσού από αγοραπωλησίες, οικογενειακές αποταμιεύσεις. Έχει οικονομική επιφάνεια ο εντολέας μου και έτσι δικαιολογείται μεγάλο μέρος του ποσού.

Δεν είναι τυχαίο ότι δόθηκε εντολή για την άμεση κράτησή του στο Δαφνί. Οι έμποροι συνήθως κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προέρχονται από τη χρόνια χρήση ναρκωτικών» είπε ο δικηγόρος.