«Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του...» - Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του...» - Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Αναμένεται να αλλάξει και πάλι ο καιρός τις επόμενες ημέρες μετά τον τριήμερο καύσωνα που θα έρθει αύριο Πέμπτη 18 Αυγούστου και θα εκτοξεύσει το θερμόμετρο στους 41 βαθμούς. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου, ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει 9-10 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!
Μετα το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!

Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά! Οσον αφορά στους χάρτες βροχής της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ και μέσα από τη σελίδα μου το συντομότερο δυνατό!

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ! Για να μη χάνετε τον...καιρό σας. Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου».

Αναλυτικά ο καιρός για αύριο 18/8

Αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνον στη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 4 με 6 και τοπικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις ανατολικές Κυκλάδες, την ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και τοπικά στα δυτικά 40 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική Ελλάδα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.