Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Θα γίνει το αδιαχώρητο στους διαδρόμους των Lidl το Σάββατο (20/8): Η είδηση που θα ξετρελάνει τους καταναλωτές

Σας αφορά

Θα γίνει το αδιαχώρητο στους διαδρόμους των  Lidl το Σάββατο (20/8):  Η είδηση που θα ξετρελάνει τους καταναλωτές
Ενημέρωση 18.08.2022 11:52
Από Ίρις Βίλα

Τα Lidl έχουν καθιερώσει κάθε εβδομάδα την Δευτέρα, την Πέμπτη και τα Σάββατα μεγάλες προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους, προκειμένου να διευκολύνουν τους καταναλωτές τους. Έτσι, κάθε φορά ανακοινώνουν το φυλλάδιο με όλες τις τιμές.

Μετά από τις σημερινές (18/8) προσφορές που έκαναν θραύση, σειρά έχουν οι προσφορές για το Σάββατο (20/8) που μας έρχεται. Να σημειvθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα.

Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

Ορισμένες από τις προσφορές των Lidl

Οι απόλυτες προσφορές στα Lidl

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τα Lidl - Τι συνέβη;

Πιστή στο πλάνο εκσυγχρονισμού του δικτύου της, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 το εκ νέου κατασκευασμένο κατάστημά της στη Ραφήνα, επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου Σμύρνης & Έλλης Αλεξίου. Η επένδυση ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • κατεδάφιση και εκ νέου κατασκευή
  • αναδιάταξη του χώρου πώλησης για πιο άνετες και ευχάριστες αγορές
  • νέες υπερσύγχρονες ψυκτικές μονάδες για τα νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα
  • διαμορφώσεις του περιβάλλοντα χώρου
  • Το νέο κατάστημα στη Ραφήνα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.472 τ.μ., διαθέτει 5 ταμεία και 161 θέσεις στάθμευσης, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Σεβόμενη το προσωπικό του καταστήματος, η εταιρεία προχώρησε και στον εκσυγχρονισμό όλων των βοηθητικών χώρων, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας συνθηκών εργασίας. Η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των χώρων προσωπικού αλλά και του χώρου πώλησης, ολοκληρώνουν την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων του καταστήματος και τους παρέχουν επιπλέον κίνητρα για την εξέλιξή τους.

Η ομάδα του καταστήματος της Ραφήνας, γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος για εξυπηρέτηση, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών της περιοχής προσφέροντάς τους μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τα Lidl - Η είδηση που έφερε χαμόγελα

Η ανακοίνωση που αναστάτωσε ΑΒ Βασιλόπουλο και Lidl - Ποια κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ επιστρέφει

TAGS
Share