Δεν θα μείνει τίποτα στα ράφια των Lidl - Τι θα συμβεί από αύριο 22/8

Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεν θα μείνει τίποτα στα ράφια των Lidl - Τι θα συμβεί από αύριο 22/8

Στα Lidl κάθε εβδομάδα βάζουν μεγάλες προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν αρκετά προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές. Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατα κατεβάζουν τις τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να βοηθήσουν τους καταναλωτές.

Έτσι, την Δευτέρα (22/8) η αλυσίδα αναμένεται να έχει σε όλα της τα καταστήματα προσφορές σε πολλά προϊόντα που θα βρείτε στα ράφια τους.

Να σημειωθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Οι προσφορές των Lidl

Σοβαρή κατηγορία για ατύχημα στα Lidl - Καταπλακώθηκε από κιβώτια και...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως εργάτης των Lidl έπαθε ατύχημα την ώρα που δούλευε. Συγκεκριμένα, το εργατικό ατύχημα έλαβε χώρα στην κεντρική αποθήκη στα Καλύβια Αττικής όπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιούλη, όπως καταγγέλλουν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και το Σωματείο Εργαζομένων Ν. Αττικής.

Μεταξύ άλλων, ο εργαζόμενος καταπλακώθηκε από κιβώτια εκατοντάδων κιλών τα οποία μετέφερε, με αποτέλεσμα να... Διαβάστε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση του εργατικού ατυχήματος στο Athens Magazine.gr

TAGS