Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς - Έντονες καταιγίδες στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς - Έντονες καταιγίδες στο κέντρο της Αθήνας

Ατελείωτα προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Ελλάδα καθώς αυτή την ώρα διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των νερών που συσσωρεύτηκαν η τροχαία υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς στο τμήμα της από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας.

Παράλληλα λόγω των φερτών υλικών που βρέθηκαν στο οδόστρωμα έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα της Πειραιώς (δείτε εδώ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ).

Η κακοκαιρία που σαρώνει στην χώρα

Εξωτερική φωτογραφία: (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ// EUROKINISSI)

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Η κακοκαιρία στην Ελλάδα από τις πρώτες κιόλας ώρες έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές καθώς αρκετοί δρόμοι είχαν μετατραπεί σε "ποτάμια" ενώ η κυκλοφορία στους δρόμους ήταν αδύνατη (δείτε εδώ αναλυτικά)

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου τις πρωινές και προμεσημβρινές ώρες οι βροχές και οι καταιγίδες θα χτυπήσουν τα νότια της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, το δυτικό και βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Ειδικά για την Αττική ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ εκτίμησε ότι θα υπάρχουν τοπικά μπόρες το πρωί σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές ενώ τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα μέσα στην ημέρα με την αστάθεια να συνεχίζεται και το βράδυ. Για τη Θεσσαλονίκη όσο πιο νότια τόσο πιο έντονη η αστάθεια με τον Σάκη Αρναούτογλου να ζητά μεγάλη προσοχή για την Χαλκιδική.