Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Πέθανε 19χρονη δόκιμος Ναυτικού - Η σπαρακτική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου

Η προσπάθεια των γιατρών

Πέθανε 19χρονη δόκιμος Ναυτικού - Η σπαρακτική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου
Ενημέρωση 25.08.2022 14:41
Από Ελένη Μήτση

Μετά την τραγωδία στη Λευκάδα, την Πέμπτη 25/8 μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή ταράσσοντας το πανελλήνιο. Ο λόγος για την άτυχη 19χρονη δόκιμο του Ναυτικού, που βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι με τη σχολή της στο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς».

Το κορίτσι εμφάνισε πυρετό την Τρίτη 23/8 και αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στη Νάπολη της Ιταλίας. Το πρωί της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα είχε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να μπει στη ΜΕΘ και μέσα σε δύο ημέρες να καταρρεύσει.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ για τον θάνατο της 19χρονης στο πλοίο «Προμηθεύς»

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Νεκρή - Δόκιμος ναυτικού

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαρύ πένθος για τον Μάκη Πουνέντη - Έφυγε από τη ζωή συγγενικό του πρόσωπο

Θρήνος για πασίγνωστο παρουσιαστή - Πέθανε ο γιος του στην ηλικία των 6 ετών

Share