Σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl - Έγινε γνωστό το πρωί πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl - Έγινε γνωστό το πρωί πως...

Στα Lidl κάθε εβδομάδα βάζουν μεγάλες προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν αρκετά προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές. Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατα κατεβάζουν τις τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να βοηθήσουν τους καταναλωτές.

Έτσι, την Πέμπτη (1/8) η αλυσίδα αναμένεται να έχει σε όλα της τα καταστήματα προσφορές σε πολλά προϊόντα που θα βρείτε στα ράφια τους.

Να σημειωθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη. (Δείτε εδώ την ανακοίνωση που αφορά κυρίως τους γονείς).

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Οι προσφορές στα Lidl που δεν πρέπει να χάσεις

Εξωτερική φωτογραφία: PixaBay/ 127071

Στα Lidl το «φυτό της προσευχής» - Δε θα χωράνε τα καρότσια στους διαδρόμους

Μπορεί τα Lidl να ξεκινούν την εβδομάδα με πολύ συμφέρουσες εκπτώσεις στα τρόφιμα που όλοι θέλουμε να έχουμε σπίτι μας (δείτε εδώ σε ποια), ωστόσο μέσα στην εβδομάδα, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων φέρνει για τους καταναλωτές το πιο όμορφο και χρήσιμο φυτό εσωτερικού χώρου.

Το Calathea είναι ένα γένος ανθοφόρων φυτών που ανήκουν στην οικογένεια Marantaceae. Συνήθως ονομάζονται καλαθέα ή φυτά προσευχής και από την Πέμπτη (18/8) θα είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα των Lidl.

Το φυτό της προσευχής που θα βρεις στα Lidl

Μάλιστα το συγκεκριμένο φυτό θα το βρείτε και σε εξαιρετική τιμή, καθώς η γλάστρα κοστίζει μόλις 12,99€. Πέραν της μεγάλης καλλωπιστικής της αξίας, η καλαθέα είναι από τα φυτά που έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τον άερα στο χώρου που βρίσκονται.

Lidl Καλαθέα

TAGS