Πένθος μετά από μπάτσελορ πάρτι - 26χρονη στην Κοζάνη πέθανε λίγο πριν το γάμο της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος μετά από μπάτσελορ πάρτι - 26χρονη στην Κοζάνη πέθανε λίγο πριν το γάμο της

Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία με το 5χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από αμάξι, άλλη μία τραγική στιγμή έλαβε χώρα στην πόλη της Κοζάνης. Μία 26χρονη νηπιαγωγός, η Ειρήνης Κ., το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης είχε βγει να διασκεδάσει με τις φίλες της καθώς το Σάββατο 27/8 θα παντρευόταν.

Η ίδια είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρευρεθεί στο μπάτσελορ πάρτι που της ετοίμασαν οι φίλες της, όμως το βράδυ εκείνο στις 24/8, στον δρόμο της επιστροφής, η άτυχη κοπέλα παρασύρθηκε από μηχανή, την οποία οδηγούσε 20χρονος.

Τραγωδία στην Κοζάνη μετά τον θάνατο 26χρονης που ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Ο άνδρας την παρέσυρε με το μηχανάκι που οδηγούσε και την εγκατέλειψε, μπροστά στο Θεαγένειο. Ο 20χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης και ήταν σε καταστολή. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού μέσου η κοπέλα υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τον σύντροφό, τους φίλους και τους συνεργάτες της.

Τροχαίο Κοζάνη

Την Πέμπτη 31/8, το ΚΔΑΠ Ubuntu στην Κοζάνη, που είναι και το μέρος της καταγωγής της, όπου εργαζόταν η 26χρονη, παρέμεινε κλειστό, λόγω πένθους.

Πηγή: Έθνος

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI