Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την νεκρή σοπράνο της Λυρικής - «Απέσπασε 50.000 ευρώ από τον λογαριασμό της»

Οι αποκαλύψεις στο Live News

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την νεκρή σοπράνο της Λυρικής - «Απέσπασε 50.000 ευρώ από τον λογαριασμό της»

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της νεκρής 76χρονης σοπράνο, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς δολοφονήθηκε τον Μάρτιο του 2022. Νέες αποκαλύψεις για την μυστηριώδη υπόθεσή της έρχονται στο φως καθώς όλα δείχνουν πως προσπάθησε να αντιστρέψει όσα οδήγησαν στον θάνατό της όμως ήταν πολύ αργά.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή Live News το απόγευμα της Παρασκευής 2/9, η σοπράνο είχε επιχειρήσει να κάνει ανάκληση της δωρεάς στον άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν που είχε αναλάβει τη φροντίδα της.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της νεκρής σοπράνο

Συγκεκριμένα η σοπράνο του έγραψε δύο ακίνητα σε Αθήνα και Λουτράκι, με τον άνδρα να εξαφανίζεται και να μην δίνει σημεία ζωής, παρά τις κλήσεις της ενώ παράλληλα είχε πρόσβαση στην τραπεζική της κάρτα και το PIN της για να λαμβάνει τη σύνταξή της και να εξοφλεί τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Ο άνδρας απέσπασε 50.000 ευρώ από τον λογαριασμό της, με αποτέλεσμα η 76χρονη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της.