Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με καταιγίδες και κεραυνούς

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με καταιγίδες και κεραυνούς

Μπορεί να διανύουμε ακόμη τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, ωστόσο ο καιρός φαίνεται να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών καθώς από σήμερα (4/9) το βράδυ έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας θα υπάρξει πρόσκαιρη επειδείνωση με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο καιρού

Από σήμερα το βράδυ (04-09-2022) μέχρι και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (05-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Δευτέρα (05-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία τη βόρεια Εύβοια, τη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα. Τα φαινόμενα σταδιακά από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Εσωτερική/ εξωτερική φωτογραφία: (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ// EUROKINISSI)

Τι προβλέπουν τα μερομήνια για τον καιρό των επόμενων μηνών

Τα Μερομήνια για το υπόλοιπο του 2022 και τις αρχές του 2023 είναι εδώ! Σύμφωνα με το e-thessalia.gr που αναλύει τα Μερομήνια και έχει στήσει το παρατηρητήριό του στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας ο Σεπτέμβριος δεν αποκλείεται να μας φέρει βροχές και να μας υποβάλλει σε… σκωτσέζικο ντους με καλοκαιρία που συνοδεύεται από κακοκαιρία.

Ωστόσο δεν προβλέπεται πως ο καιρός θα... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr