Allou Fun Park: Οι πρώτες δηλώσεις της υπευθύνου Marketing

Υποστηρίζει ότι το παιχνίδι δεν είχε κανένα πρόβλημα και το βαγόνι δεν εκτροχιάστηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από ατύχημα, που συνέβη σε τρενάκι του Allou Fun Park (Δείτε εδώ). Η υπεύθυνη Marketing του πάρκου, Μαρία Σταυριανάκη, σε δηλώσεις της ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε κανένας εκτροχιασμός βαγονιού και ότι το παιχνίδι δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Η Μαρία Σταυριανάκη μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha και μίλησε για το περιστατικό και για τους τραυματίες. Η υπεύθυνη Marketing του Allou Fun Park τόνισε ότι δεν έγινε εκτροχιασμός του βαγονιού και ότι οι φωτογραφίες, που κυκλοφορούν, δεν είναι αληθινές.

Επίσης, σημείωσε ότι οι τεχνικοί του πάρκου έλεγξαν το παιχνίδι μετά το συμβάν και δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα, ούτε χαμηλή στάθμη νερού.

Όλα όσα δήλωση η υπεύθυνη Marketing του Allou Fun Park

«Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (06/09). Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας του πάρκου. Κατευθείαν παρείχαμε ιατρική περίθαλψη στους τέσσερις τραυματίες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Τα παιδιά είναι 20 με 25 χρονών. Μάλιστα, προσωπικό του πάρκου πήγε μαζί τους στον νοσοκομείο, καθώς μας ενδιαφέρει η ασφάλεια του κόσμου πρωτίστως.

Δεν υπήρξε κανένας εκτροχιασμός, ούτε υπήρξε χαμηλή στάθμη νερού. Το βαγόνι είναι ακόμα στη θέση του. Το παιχνίδι λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά. Οι φωτογραφίες, που κυκλοφορούν δεν είναι αληθινές, είναι από συντήρηση. Υπάρχουν αυτοματισμοί αν το παιχνίδι έχει κάποιο πρόβλημα. Το τεχνικό προσωπικό το έλεγξε και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Δεν γνωρίζω τα ακριβή αίτια. Τα παιδιά εκσφενδονίστηκαν, αλλά το βαγόνι ήταν στη θέση του. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι συνέβη, αλλά ένας πιθανός λόγος για να έγινε ήταν να σηκώθηκαν τα παιδιά. Οι τεχνικοί ενημέρωσαν ότι δεν πρέπει να σηκωθούν.

Στην εντατική μία από τους τραυματίες του ατυχήματος του Allou Fun Park

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες, που εκσφενδονίστηκαν από τρενάκι στο Allou Fun Park. Ιδιαίτερα η μία κοπέλα, που τραυματίστηκε, βρίσκεται στην εντατική, καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα από το ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Open, η κατάσταση της κοπέλας είναι ιδιαίτερα σοβαρή και νοσηλεύεται στην εντατική. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί κακώσεις στον θώρακα, Σοβαρή είναι και η κατάσταση ενός ακόμη τραυματία, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στην σπλήνα του.