Πάτρα: Τα 4 πρόσωπα - κλειδιά που θα "ρίξουν φως" στις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάτρα: Τα 4 πρόσωπα - κλειδιά που θα

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Τζωρτζίνας, θα δώσουν μέσα στις επόμενες μέρες μερικοί μάρτυρες - κλειδιά, σύμφωνα με την εκπομπή T-live και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το εισαγγελέας προχώρησε σε μια πολύ σημαντική απόφαση για την κατηγορούμενη.

Ποια είναι τα 4 πρόσωπα - κλειδιά" που θα "ρίξουν φως" στις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 7/9, εκτός από τη νοσηλεύτρια της οποία η κατάθεση κρίνεται αρκετά σημαντική, θα καταθέσει ο Ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, καθώς ήταν εκείνος που έκανε την νεκροψία – νεκροτομή, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από κεταμίνη.

Επίσης, ένας σημαντικός μάρτυρας είναι και ο προϊστάμενος του εργαστηρίου Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ράϊκος που ανίχνευσε την κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Οι εξελίξεις και στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλα Πισπιρίγκου

Καθημερινά για την υπόθεση της Πάτρας μία νέα είδηση έρχεται στο φως και όσο ο Αλέξης Κούγιας προχωρά σε μηνύσεις, στην κάμερα του ANT1 και συγκεκριμένα στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 7/9, μίλησε ο διευθυντής της εφημερίδας "Πελοπόννησος", ο οποίος αποκάλυψε διάφορα στοιχεία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η δικογραφία της έχει πραγματοποιηθεί εδώ και ένα μήνα και όλα δείχνουν πως πέθανε από από παθολογικά αίτια, όμως επειδή θα αλλάξει ο Εισαγγελέας μπορεί προκύψουν πολλά, όπως και το να καταθέσουν η Ρούλα και ο Μάνος, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι πρότινως.

«Έχει παραδοθεί η δικογραφία από την ασφάλεια της Πάτρας στη Εισαγγελέα, στην κυρία Στυλιανή Μπογδάνη, εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον, διότι η υπόθεση είχε ολοκληρωθεί από την πλευρά της ασφάλειας. Δηλαδή, είχαν ληφθεί όλες οι καταθέσεις, επεστράφη, λοιπόν, η δικογραφία και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν κατέθεσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Κατέθεσαν όλοι οι υπόλοιποι γιατροί, νοσηλευτές, συγγενείς της εκλιπούσης, ο φυσιοθεραπευτής, οι γυναίκες οι οποίες την κουράριζαν, γείτονες, όχι όμως ο Μάνος και η Ρούλα. Η δικογραφία θα πάει στα χέρια άλλου Εισαγγελέα, διότι η κυρία Μπογδάνη μετατίθεται. Θα έχουμε, λοιπόν, μία μικρή καθυστέρηση όσον αφορά αυτό που πρόκειται να αποφανθεί ο νέος Εισαγγελέας που θα πάρει την δικογραφία στα χέρια του», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε λέγοντας την άποψη των αρμόδιων: «Αίσθησή τους είναι ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια».