Τραγωδία Πάτρα: "Καίνε" στεγνά την Ρούλα Πισπιρίγκου - Η νέα κατάθεση "φωτιά" για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος. Μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς πλέον θεωρείται το νούμερο ένα ύποπτο πρόσωπο σχετικά με τους τρεις θανάτους των κοριτσιών της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Μεταξύ άλλων, ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο έδωσε κατάθεση στην ανακρίτρια είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης όπου τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν κατά την περίοδο που κατέληξαν η Μαλένα και η Ίριδα.

Σύμφωνα με το flamis.gr, για το θάνατο της Μαλένας εξήγησε – όπως και προανακριτικά – πως ειδοποιήθηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι το παιδί πέθανε: «Γύρω στις 12 με 12: 3Ο ώρα περίπου, αν θυμάμαι καλά, της 13-4-2019 αποφασίσαμε να φύγω για λίγες ώρες και να πάω στο σπίτι των θείων μου στο Ολυμπιακό Χωριό. Θα πήγαινα για να κάνω ένα μπάνιο και να ξυριστώ γιατί οι νοσηλεύτριες μου είχαν πει ότι δεν πρέπει να αφήνω μακριά τα γένια μου για να μην κολλήσω κανένα μικρόβιο στο παιδί.

Το συζήτησα με τη Ρούλα και εκείνη μου πρότεινε να κάτσω κι ένα βράδυ στους θείους μου για να ξεκουραστώ και λίγο. Σας ξαναλέω και πάλι ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή η Μαλένα ήταν μια χαρά. Αργότερα, το μεσημέρι, ενώ ήμουν στο σπίτι των θείων μου και είχα ξαπλώσει για λίγο στον καναπέ, χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν η Ρούλα και μόλις απάντησα μου είπε: «τρέξε, το παιδί έμεινε» και μετά, νομίζω, μου είπε «δεν αναπνέει».

Οριστική επανασύνδεση του Μάνου Δασκαλάκη με την πρώην σύντροφό του

Μαζί με την πρώην σύντροφό του, Εύα, είναι και πάλι ζευγάρι ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά το τέλος του γάμου του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει κρατούμενη για την δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η επανασύνδεση έγινε μετά από 3 με 4 ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας με προσοχή και διακριτικότητα, τον πηγαινοέφερνε ένας φίλος του, ενώ μάλιστα ο ίδιος τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είχε απομακρυνθεί από τον δικηγόρο του προκειμένου να προστατέψει τη σχέση του.

Ωστόσο, δε συζεί με την κοπέλα του ενώ όσον αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν έχει απολύτως καμία επικοινωνία.