Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Αφορά όλους τους καταναλωτές - Η ανακοίνωση των Lidl για την Πέμπτη 29/9

Οι προσφορές που θα βάλουν στα ράφια τους

Αφορά όλους τους καταναλωτές - Η ανακοίνωση των Lidl για την Πέμπτη 29/9
EUROKINSSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ενημέρωση 27.09.2022 11:51
Από Youweekly Team

Τα σούπερ μάρκετ Lidl, βάζουν στα ράφια τους την Πέμπτη 29/9, σούπερ προσφορές. Ο κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά και σε 1+1 δώρο, πολλά προϊόντα που έχει ανάγκη κάθε νοικοκυριό.

Η αλυσίδα, προσπαθεί να βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών, αφού κάθε εβδομάδα βάζουν πολλές προσφορές σε πολλά από τα είδη τους. Μεθαύριο Πέμπτη 29/9 λοιπόν, είδη κρεοπωλείου, φρούτα, λαχανικά κα θα βρίσκονται σε πολύ χαμηλές τιμές. Να σημειωθεί πως η αλυσίδα των Lidl, έχει ανακαλέσει και γνωστό φιλέτο ψαριού.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Lidl προσφορές 27/9

Ανάκληση προϊόντος - Μην το φάτε υπάρχει μέσα κομμάτι μετάλλου και θα τραυματίσει εσάς ή τα παιδιά σας

Δεν είναι η πρώτη ανάκληση προϊόντος από τα Lidl αυτό τον καιρό - δείτε εδώ το άλλο προϊόν που έβγαλαν από τα ράφια τους. Τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ ανάρτησαν στο επίσημο site τους την παρακάτω ανακοίνωση θέλοντας να ενημερώσουν τους πελάτες τους.

Η ανακοίνωση: Γαλλία Saint-Varent, 10.09.2022. H εταιρεία Société Fromagère de Riblaire
προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος "Buche de chevre Κατσικίσιο τυρί ρολό, 200g”, με ημερομηνία λήξης 06/10/2022 και Lot No 224A, Lot No 231D, και με ημερομηνία λήξης 15/10/2022 και Lot No 240D.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός ότι, το προαναφερθέν προϊόν περιέχει ξένο σώμα, μεταλλικής φύσης. Λόγω του πιθανού κινδύνου τραυματισμού κατά την κατανάλωση, παρακαλούνται οι πελάτες μας να μην καταναλώσουν το προϊόν και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Η ανάκληση αφορά μόνο το προϊόν "Buche de chevre Κατσικίσιο τυρί ρολό, 200g”,με ημερομηνία λήξης 06/10/2022 και Lot No 224A, Lot No 231D, και με ημερομηνία λήξης 15/10/2022 και Lot No 240D, και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas, ως όφειλε, αντέδρασε άμεσα αποσύροντας το προϊόν από τους χώρους πώλησης. Άλλα προϊόντα που πωλούνται από την Lidl Hellas και ειδικά της εταιρείας Société Fromagère de Riblaire δεν επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση.

Η εταιρεία Société Fromagère de Riblaire ζητά συγνώμη από τους καταναλωτές για την όποια αναστάτωση έχει προκληθεί.

Η Lidl Hellas έχει δεσμευτεί προς τους πελάτες της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.

17.09.2022

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ουρές στα Lidl μετά από αυτήν την ανακοίνωση - Αν είστε πελάτης σας αφορά

Το αδιαχώρητο στους διαδρόμους των Lidl τις τελευταίες ώρες - Γνωστοποιήθηκε πως...

TAGS
Share