"Έσκασε" σημαντική προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου - «Προσοχή στους...»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προειδοποιεί ότι το βράδυ του Σαββάτου δεν θα πρέπει να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα κάτω από μεγάλα δέντρα καθώς αναμένεται να έχουμε ισχυρούς ανέμους -δείτε επίσης εδώ τα μερομήνια για το 2022-2023.

Η προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου

«Όπως σας είχα ενημερώσει μέρες πριν από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ -ΠΑΡ 16:45 & 22:00 – Προσοχή στους κατά τόπους (περιοχές με τα πορφυρά χρώματα) πολύ ισχυρούς βόρειους – βορειοδυτικούς ανέμους την Κυριακή 2 Οκτώβρη!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία».

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο 2/10

Στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ήπειρο πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα δυτικά βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στα βόρεια θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 29 με 30 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.