Δεν θα χωράνε να περάσουν τα καρότσια από τους διαδρόμους - Τι θα συμβεί αύριο 3/10 στα Lidl

Μεγάλες προσφορές σε όλα τα σουπερ μάρκετ της αλυσίδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θα χωράνε να περάσουν τα καρότσια από τους διαδρόμους -   Τι θα συμβεί αύριο 3/10 στα Lidl

Για ακόμη μια ημέρα τα Lidl έβαλαν σούπερ προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους. Από αύριο 3/10 λοιπόν, σε όλα τα καταστήματα τους θα βρείτε χαμηλές τιμές. Τόσο προϊόντων μαναβικής, όσο κρεοπωλείου και άλλων (ωστόσο αν βρείτε αυτό το φιλέτο μην το αγοράσετε με τίποτα).

Να σημειωθεί πως οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Lidl προσφορές 3/10

Ανάκληση προϊόντος - Μην το φάτε υπάρχει μέσα κομμάτι μετάλλου και θα τραυματίσει εσάς ή τα παιδιά σας

Η ανακοίνωση των Lidl:

Γαλλία Saint-Varent, 10.09.2022. H εταιρεία Société Fromagère de Riblaire
προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος "Buche de chevre Κατσικίσιο τυρί ρολό, 200g”, με ημερομηνία λήξης 06/10/2022 και Lot No 224A, Lot No 231D, και με ημερομηνία λήξης 15/10/2022 και Lot No 240D.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός ότι, το προαναφερθέν προϊόν περιέχει ξένο σώμα, μεταλλικής φύσης. Λόγω του πιθανού κινδύνου τραυματισμού κατά την κατανάλωση, παρακαλούνται οι πελάτες μας να μην καταναλώσουν το προϊόν και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Η ανάκληση αφορά μόνο το προϊόν "Buche de chevre Κατσικίσιο τυρί ρολό, 200g”,με ημερομηνία λήξης 06/10/2022 και Lot No 224A, Lot No 231D, και με ημερομηνία λήξης 15/10/2022 και Lot No 240D, και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas, ως όφειλε, αντέδρασε άμεσα αποσύροντας το προϊόν από τους χώρους πώλησης. Άλλα προϊόντα που πωλούνται από την Lidl Hellas και ειδικά της εταιρείας Société Fromagère de Riblaire δεν επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση.

Η εταιρεία Société Fromagère de Riblaire ζητά συγνώμη από τους καταναλωτές για την όποια αναστάτωση έχει προκληθεί.

Η Lidl Hellas έχει δεσμευτεί προς τους πελάτες της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.

17.09.2022

TAGS