Στον ανακριτή ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό

Στους περισσότερους ο άνδρας παρουσίαζε το θύμα για 16χρονο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον ανακριτή ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 53χρονος (δείτε τον εδώ) από τα Σεπόλια ο οποίος βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη, αναρτώντας πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο της στο διαδίκτυο. Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του βρέθηκαν τουλάχιστον 213 άτομα ήταν που υποψήφιοι "πελάτες" του.

Στους περισσότερους, ο άνδρας παρουσίαζε το θύμα για 16χρονο με σκοπό να μην τους αποτρέψει. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει.

Ο 53χρονος, φορώντας κουκούλα και με γρήγορες κινήσεις οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Στο γραφείο του ανακριτή βρίσκεται και ο 42χρονος που κατηγορείται επίσης για τον βιασμό της 12χρονης.

Στον ανακριτή ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Η κατάσταση της 12χρονης και το ξέσπασμα της μητέρας

Την ίδια ώρα, η οργή της μητέρας της 12χρονης ξεχειλίζει. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», δήλωσε στον Alpha η μητέρα του θύματος η οποία ξεκαθαρίζει πως το μόνο που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου.
Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της κόρης της, λέει πως είναι ακόμα φοβισμένη χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.

Η κακοποίηση του κοριτσιού αποκαλύφθηκε όταν βρισκόταν σε διακοπές στη Λευκάδα. Εκεί, ένα συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας εντόπισε στο κινητό της μικρής σοκαριστικά μηνύματα για τα οποία ενημέρωσε τη μητέρα της.

Αμέσως, η μητέρα επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα προχωρώντας σε καταγγελία. Ύστερα από στενή παρακολούθηση, ο 53χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

«Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν πήραν το παιδί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στο Mega.