Γλυκά Νερά: Έφυγε από την χώρα η κόρη της Κάρολαιν

Η απόφαση που πήραν οι γονείς της αδικοχαμένης μητέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Έφυγε από την χώρα η κόρη της Κάρολαιν

Η γονείς της Κάρολαιν, Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς, ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της κόρης τους και πατέρας της μικρής Λυδίας, ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Πλέον προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η μικρή Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα.

Για τον λόγο αυτό, από την προηγούμενη Κυριακή 9/10 επέστρεψαν στην γενέτειά τους, στις Φιλιππίνες. Όπως αναφέρει το The Newspaper.gr, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς με αυτήν τους την απόφαση έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εξετάζουν επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Ελένη Μυλωνοπούλου: Ετοιμάζει βιβλίο εμπνευσμένο από την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα λοιπόν με την Espresso, η δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Με την Άννα Ματθαίου γράφουμε ένα βιβλίο βασισμένο στις γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει την χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια. Στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τέτοιου είδους περιστατικά που το τελευταίο διάστημα μαστίζουν την κοινωνία μας και χρειάζεται μια ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση τους.

Τα Γλυκά Νερά αποτελούν αναμφισβήτητα ένα σημαντικό κομμάτι για την σύγχρονη εγκληματολογία και δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα βασικό σημείο αναφοράς των γυναικοκτονιών των τελευταίων ετών. Επομένως είναι αυτονόητο ότι θα εμπεριέχεται σ’ ένα βιβλίο που σαν πυρήνα του έχει την έμφυλη βία».