Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας τριών παιδιών o δεύτερος συλληφθέντας

Οι εξελίξεις τρέχουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας τριών παιδιών o δεύτερος συλληφθέντας

Τα πρόσωπα των βιαστών της, θα κληθεί να αναγνωρίσει τις επόμενες ημέρες η 12χρονη, ανάμεσα στους 213 ενδιαφερόμενους «πελάτες» του ανώνυμου chat που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος άνδρας, από τον Κολωνό, (ο οποίος είχε πάρε δώσε με πολλά άτομα από την ελληνική showbiz) που την εξέδιδε και την βίαζε για πάνω από 4 μήνες.

Τα στοιχεία των εν δυνάμει παιδεραστών, αναμένεται να ταυτοποιηθούν από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη, ενώ στη συνέχεια θα κληθούν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για κατάθεση. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι κάποιο από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα οδηγείται απευθείας στον Ανακριτή. Ήδη ο αστυνομικός κλοιός «σφίγγει» γύρω από πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη, μέσω του διαδικτυακού προφίλ τους. Με αντίστοιχο τρόπο ταυτοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο 42χρονος άνδρας που είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι επί πληρωμή και συνελήφθη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως αναφέρεται στο ieidiseis.gr, ήταν καταχωρημένο ως «πελάτης» στο τηλέφωνο του βιαστή-προαγωγού. Μηνύματα, επαφές και συνομιλίες από τα κινητά του 53χρονου και του 42χρονου, αναμένεται να γίνουν «φύλλο και φτερό» από τις αρχές που αναζητούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον αριθμό της... φρίκης.

Σοκ προκαλεί η ταυτότητα του 42χρονου άνδρα...

...ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο και αντιμετωπίζει το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση. Ο 42χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών και εργάζεται σε μεταφορική εταιρία των δυτικών προαστίων.

"Αν έχει κόσμο που τον καλύψει και βγει έξω εγώ θα τον θάψω!"

Η μητέρα της 12χρονης δήλωσε σε Star και Alpha ότι, η ίδια, μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού ότι βρήκε τα αδιανόητα μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενόσω βρισκόταν σε διακοπές, ενώ, μολονότι έτρεξε και κατάφερε να καταγγείλει πάρα πολύ γρήγορα το περιστατικό στο ΑΤ Κολωνού, εκεί δεν τη δέχτηκαν αμέσως κι εν τέλει την παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα της ΓΑΔΑ.

«Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνησε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει "γιατί παίζεις τόσες ώρες με το κινητό, τι κάνεις;". Και πήγε να της το πάρει για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνησε, φοβήθηκε».

Η ίδια λέει ότι επικοινώνησε αμέσως με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία εργαζόταν μάλιστα ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά, ούσα εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων. Κατά τη μητέρα, η σύζυγος του 53χρονου προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία διότι τότε θα καταστραφεί η οικογένειά τους.

«Με πήρε τηλέφωνο και της το είπα. Ξέρετε τι μου είπε; "Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα, μην καταστραφούν οι οικογένειές μας". Και μου έλεγε "Σε παρακαλώ, μην πας να το καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου, και θα σε βοηθήσω οικονομικά". Της λέω "Είσαι σοβαρή; Θα έπρεπε η ίδια να πας να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα, όχι να μου λες αυτά τα πράγματα».

Υποστηρίζει, δε, ότι γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που θα χρειαζόταν η 12χρονη για τη ψυχολογική υποστήριξή της. Η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες.

Η μητέρα του κοριτσιού επισημαίνει ότι το μόνο που θέλει είναι ο δράστης να μπει στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έχει κάνει στο παιδί της, ενώ, όπως λέει, εάν τυχόν αφεθεί ελεύθερος, θα τον σκοτώσει εκείνη με τα ίδια της τα χέρια. «Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος. Να πληρώσει για αυτά που έχει κάνει και ως εκεί. Ούτε αποζημίωση, ούτε λεφτά θέλω».

"Εγώ αν γίνει κάτι και είναι έξω ελεύθερος και έχει κόσμο να τον καλύψει εγώ η ίδια θα τον θάψω!"