Κολωνός: «Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο οτι δεν έκανε κάτι τέτοιο για...» - Ξέσπασε ο πατέρας του 53χρονου

«Δεν το είχα δει ποτέ το κορίτσι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο οτι δεν έκανε κάτι τέτοιο για...» - Ξέσπασε ο πατέρας του 53χρονου

Ξέσπασε ο πατέρας του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χονη (δείτε τα στοιχεία του), μιλώντας στην εκπομπή T-live. Δήλωσε, ότι ο γιος του ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο για τα λεφτά, αφού είχε, ενώ μπορούσε να ζητήσει και από τον ίδιο.

Το ξέσπασμα του πατέρα του 53χρονου

«Είναι ένας άριστος επαγγελματίας, τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Εγώ δέκα φορές που έρχομαι στην Αθήνα του έλεγα το χέρι σου κόφτο λίγο. Σε όλους έδινε χρήματα, δεν μπορεί να έκανε το παιδί μου όλο αυτό για τα λεφτά, εγώ έχω χρήματα, θα του έδινα εγώ. Όταν αγόρασε το σπίτι του έδωσα 40 εκατομμύρια τότε, δεν έχει ανάγκη το παιδί μου», ανέφερε ο πατέρας του 53χρονου.

Όσο για το εάν είχε γνωρίσει το 12χρονο κορίτσι: «Δεν το είχα δει ποτέ το κορίτσι, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο οτι ο γιος μου δεν έκανε κάτι τέτοιο για τα λεφτά. Ο γιος μου είναι στις εκκλησίες, στον Επιτάφιο και σήκωνε και τον Σταυρό. Σοβαρά μιλάτε τώρα...», είπε.

Πατέρας τριών παιδιών o δεύτερος συλληφθέντας

Τα πρόσωπα των βιαστών της, θα κληθεί να αναγνωρίσει τις επόμενες ημέρες η 12χρονη, ανάμεσα στους 213 ενδιαφερόμενους «πελάτες» του ανώνυμου chat που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος άνδρας, από τον Κολωνό, (ο οποίος είχε πάρε δώσε με πολλά άτομα από την ελληνική showbiz) που την εξέδιδε και την βίαζε για πάνω από 4 μήνες.

Τα στοιχεία των εν δυνάμει παιδεραστών, αναμένεται να ταυτοποιηθούν από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη, ενώ στη συνέχεια θα κληθούν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για κατάθεση. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι κάποιο από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα οδηγείται απευθείας στον Ανακριτή. Ήδη ο αστυνομικός κλοιός «σφίγγει» γύρω από πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη, μέσω του διαδικτυακού προφίλ τους. Με αντίστοιχο τρόπο ταυτοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο 42χρονος άνδρας που είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι επί πληρωμή και συνελήφθη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως αναφέρεται στο ieidiseis.gr, ήταν καταχωρημένο ως «πελάτης» στο τηλέφωνο του βιαστή-προαγωγού. Μηνύματα, επαφές και συνομιλίες από τα κινητά του 53χρονου και του 42χρονου, αναμένεται να γίνουν «φύλλο και φτερό» από τις αρχές που αναζητούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον αριθμό της... φρίκης.

Σοκ προκαλεί η ταυτότητα του 42χρονου άνδρα...ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο και αντιμετωπίζει το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση. Ο 42χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών και εργάζεται σε μεταφορική εταιρία των δυτικών προαστίων.