Σταύρος Μπαλάσκας για την υπόθεση στον Κολωνό: «Αν αρχίσει να μιλάει ο 53χρονος δράστης, άνθρωποι θα...»

«Τα κτήνη αυτά είναι υπεράνω υποψίας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το απόγευμα της Τρίτης (11/10) ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό όπου έχει σοκάρει το πανελλήνιο με τις τελευταίες πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια -δείτε εδώ το πριφίλ του 53χρονου δράστη.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για την υπόθεση στον Κολωνό

«Κι εμείς όταν είδαμε το εύρος της «δουλειάς» του πάθαμε σοκ. Είδαμε δεκάδες παιδεραστές, αν αρχίσει να μιλάει ο δράστης άνθρωποι θα χάσουν τον ύπνο τους.

Τα κτήνη αυτά είναι υπεράνω υποψίας. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά και η ανάκριση θα πάει σε βάθος, κάνουμε φύλλο και φτερό τα πάντα σε σχέση με τον δράστη. Θα λυσσάξουμε να εξιχνιάσουμε την υπόθεση των βιασμών».

«Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο οτι δεν έκανε κάτι τέτοιο για...»

Ξέσπασε ο πατέρας του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χονη, μιλώντας στην εκπομπή T-live. Δήλωσε, ότι ο γιος του ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο για τα λεφτά, αφού είχε, ενώ μπορούσε να ζητήσει και από τον ίδιο.

«Είναι ένας άριστος επαγγελματίας, τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Εγώ δέκα φορές που έρχομαι στην Αθήνα του έλεγα το χέρι σου κόφτο λίγο. Σε όλους έδινε χρήματα, δεν μπορεί να έκανε το παιδί μου όλο αυτό για τα λεφτά, εγώ έχω χρήματα, θα του έδινα εγώ. Όταν αγόρασε το σπίτι του έδωσα 40 εκατομμύρια τότε, δεν έχει ανάγκη το παιδί μου», ανέφερε ο πατέρας του 53χρονου.

Όσο για το εάν είχε γνωρίσει το 12χρονο κορίτσι: «Δεν το είχα δει ποτέ το κορίτσι, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο οτι ο γιος μου δεν έκανε κάτι τέτοιο για τα λεφτά. Ο γιος μου είναι στις εκκλησίες, στον Επιτάφιο και σήκωνε και τον Σταυρό. Σοβαρά μιλάτε τώρα...», είπε.