Κολωνός: Αναγνωρίστηκαν πάνω από 10 δράστες - Με 3 ψεύτικα προφίλ και φωτογραφίες της 12χρονης "ψάρευε" πελάτες ο 53χρονος

Οι Αρχές βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Αναγνωρίστηκαν πάνω από 10 δράστες - Με 3 ψεύτικα προφίλ και φωτογραφίες της 12χρονης

Νέες εξελίξεις έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό από τον 53χρονο άνδρα. Οι Αρχές αναφέρουν ότι το ανήλικο κορίτσι αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως βιαστές του, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και πολλοί δημοσιογράφοι και ηθοποιοί.

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε πάνω από 10 βιαστές της

Η αναγνώριση των βιαστών πραγματοποιήθηκε μέσα από φωτογραφίες ταυτοτήτων που δόθηκαν στην κοπέλα, γεγονός που αποδεικνύει πως πρόκειται για άτομα που έχουν εμπλακεί ξανά σε παρόμοιες υποθέσεις. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έφτασαν στις φωτογραφίες αυτές μέσω της εφαρμογής που είχε δημιουργήσει ο φερόμενος δράστης, ώστε να βρίσκει την πελατεία του.

Οι μάρτυρες που έχουν έρθει σε επαφή με την Αστυνομία, μιλούν για περισσότερα από 100 «ραντεβού», γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, αν και έχουν βρεθεί πάνω από μία φορά με το θύμα.

Στο αρχείο των αρμόδιων βρίσκεται και υλικό από το τηλέφωνο του κατηγορούμενου, το οποίο έχει πάνω από 500 σελίδες απομαγνητοφωνήσεων, το οποίο, επίσης, θα βοηθήσει στην λύση της υπόθεσης και στην αναγνώριση παραπάνω δραστών, που θα χρειαστεί να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Βιαστής Κολωνός

Ο δράστης είχε πολλά ψεύτικα προφίλ

«Ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ με φωτογραφίες της 12χρονης σε ανώνυμα τσατ και από εκεί ψάρευε τους ενδιαφερόμενους που ήταν έτοιμοι να δώσουν από 50 έως 100 ευρώ για να εκμεταλλευτούν και να κακοποιήσουν το παιδί», ανέφερε το ρεπορτάζ.