Κολωνός - έκτακτο: Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα της 12χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός - έκτακτο: Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης καθώς ο ανακριτής εξέδωσε πριν από λίγο ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της μικρής.

Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα για εμπλοκή στην υπόθεση και αστυνομικοί από λεπτό σε λεπτό μεταβαίνουν στην οικία της προκειμένου να της περάσουν χειροπέδες.

Η γυναίκα θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ όπου θα εξεταστεί από τους αξιωματικούς της ασφαλείας για την εμπλοκή της σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση και κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ λίγο νωρίτερα οι εμπλεκόμενοι παραδέχονται σεξουαλικές επαφές αλλά όχι βιασμό της 12χρονης.

Οι αποκαλύψεις της γειτόνισσας του 53χρονου

Στην εκπομπή Πρωινό βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης γειτόνισσα του 53χρονου από τον Κολωνό και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά του και την καθημερινότητα του (δείτε τα όσα φρικιαστικά βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης).

Όπως εξομολογήθηκε, της είχε ριχτεί μέσα στο μαγαζί του και από τότε ειδικά δεν του μιλούσε, ενώ είχε παρενοχλήσει και την ανήλικη αδερφή μιας άλλης γειτόνισσας.

«Ζω στη γειτονιά 15 χρόνια. Μία φορά πήγα στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ήταν τόσο γλίτσας, που δεν ψώνισα, είπα ότι δεν βρίσκω αυτό που θέλω κι έφυγα. Δεν είπα κάτι στον σύζυγό μου γιατί θα δημιουργούσε θέμα. Ο άντρας μου, από μόνος του, μου έλεγε να αποφεύγω να πηγαίνω στο μαγαζί γιατί δεν του άρεσε η φάτσα του. Ήταν διαχυτικός, εριστικός και είχε ένα βλέμμα όχι υπεράνω πάσης υποψίας.

Είναι ένα τίποτα και το ήξερε, προσπαθούσε να είναι κάποιος. Το βλέμμα του ήταν καθαρά αρρωστημένο. Το Σεπτέμβριο είχα παρκάρει μπροστά στο μαγαζί του και πήγα να βάλω τα παιδιά μέσα, ηλικίας 6 και 3 ετών, “καλημέρα στα παιδάκια” είπε. Δεν του μίλησα, γύρισα και τον κοίταξα με ένα βλέμα ότι δεν θα ξανακοιτάξεις τα παιδιά μου», είπε η γειτόνισσα του 53χρονου.

«Μια γειτόνισσα μού είχε αναφέρει ότι παρενοχλούσε την ανήλικη αδερφή της. Να σταματήσουν να τον λένε υπεράνω πάσης υποψίας αυτό το κάθαρμα και όσους καθόντουσαν με αυτό το κάθαρμα».