Κολωνός: Στις φυλακές Τρικάλων οδηγούνται ο 53χρονος & ο 42χρονος

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: Στις φυλακές Τρικάλων οδηγούνται ο 53χρονος & ο 42χρονος

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο 53χρονος αλλά και ο 42χρονος όπου κατηγορούνται για τον κατ΄ επανάληψη βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές των Τρικάλων -δείτε επίσης εδώ τα φρικτά μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στους "πελάτες".

Μάλιστα, οι δυο δράστες θα βρίσκονται σε ξεχωριστά κελιά ενώ οι συγκεκριμένες φυλακές επιλέχθηκαν καθώς σε αυτές κρατούνται κατάδικοι για παρόμοια αδικήματα, μαστροποί, βιαστές, παιδόφιλοι.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση στον Κολωνό

Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονης - «Θέλω ο 53χρονος να τιμωρηθεί»

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκείπτουν την ανήλικη την είχει εκδίδει για πρώτη φορά η ίδια της η μητέρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν βγει στην φόρα, στην κατάθεσή της στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη είχε πει χαρακτηριστικά στην Αστυνομία πως: «Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε.

Κάποιες φορές ερχόταν και αυτός μαζί στα ραντεβού. Ο 53χρονος ερχόταν και αυτός μαζί μου στα ραντεβού. Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού».