Κολωνός: Συνελήφθη 34χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Η βεντάλια φαίνεται πως αρχίζει και ανοίγει για τα καλά αναφορικά με την υπόθεση στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια μιας και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως υπήρξε μια ακόμη ακόμη σύλληψη το απόγευμα της Κυριακής (16/10).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για 34χρονο άνδρα ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν το ανήλικο κορίτσι.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

O κατηγορούμενος που θα οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι αρχές να τον ταυτοποιήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες επίκεινται και άλλες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Ο άντρας μου τον είχε δει να...» - Γειτόνισσα του 53χρονου "σπάει" τη σιωπή της

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που γίνονται καθημερινά για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Γειτόνισσα του 53χρονου που κατηγορείται, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για το δράστη (δείτε εδώ και τον τέταρτο συλληφθέντα).

Όπως αποκάλυψε, καμία γυναίκα της γειτονιάς δεν ψώνιζε από το μαγαζί του, καθώς είχαν καταλάβει τι άνθρωπος ήταν, ενώ και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης.

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου…βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει πως είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί ωστόσο δεν έκανε καταγγελία καθώς όπως είπε «Τον κανόνισα μόνη μου».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο άνδρας της είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να «χαριεντίζεται» με παιδάκια.