Κολωνός: «Όμως όταν στο ζητάω...» - Στο φως η συνομιλία της μητέρας της 12χρονης με την πρώην σύζυγο του 53χρονου

Τα μηνύματα που έστελνε η 37χρονη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: «Όμως όταν στο ζητάω...» - Στο φως η συνομιλία της μητέρας της 12χρονης με την πρώην σύζυγο του 53χρονου

Λεπτό προς λεπτό προκύπτουν ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του της 12χρονης από τον Κολωνό που επί μήνες έπεφτε συστηματικά θύμα βιασμού και μαστροπείας. Η μητέρα της μικρής έχει κριθεί προφυλακιστέα και μάλιστα βρίσκεται στο ίδιο ίδρυμα με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 18/10 ήρθαν στο φως μέσα από την εκπομπή Πρωινό μηνύματα-ντοκουμέντο από την επικοινωνία που είχαν η μητέρα της 12χρονης με την πρώην σύζυγο του 53χρονου κατηγορούμενου, με την μητέρα της ανήλικης να της ζητούσε επανειλημμένα χρήματα.

Συγκεκριμένα, μέσα σε 22 ώρες, η 37χρονη έχει στείλει 8 γραπτά μηνύματα και έκανε 8 αναπάντητες κλήσεις, που έμειναν αναπάντητες από την πρώην σύζυγο του 53χρονου.

Η συνομιλία της μητέρας της 12χρονης με την πρώην σύζυγο του 53χρονου

Το πρώτο μήνυμα στάλθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου και σε αυτό η μητέρα της 12χρονης γράφει: «Καλησπέρα τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς και εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. Στις 10 στο σημείο που με περιμένεις. Απάντησε μου ναι ή όχι, γιατί δεν έχω ίντερνετ».

«Είχε μπλέξει και η μητέρα με ναρκωτικά»

Στον αέρα της Super Κατερίνα μίλησε φίλος του πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος μετά την συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της οικογένειας και για την συμπεριφορά του πλέον φυλακισμένου άνδρα.

Εξήγησε πως ως μπαμπάς ήταν εντελώς αδιάφορος και πως το μόνο που τον απασχολούσε ήταν μόνο ο εαυτός του, ενώ τόνισε πως είναι μπλεγμένος με τα ναρκωτικά και κατάφερε να παρασύρει και την μητέρα της κοπέλας, η οποία είναι επίσης χρήστης. Όσον αφορά, μάλιστα, την ίδια, υποστήριξε πως θα μπορούσε να εκδίδει όντως το παιδί της, αλλά χωρίς να το θέλει πραγματικά.

«Είμαι γνωστός λόγω του ότι μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Έχω μιλήσει μαζί του, έχει τύχει και έχω μπει στο σπίτι του, έχει μπει και αυτός στο δικό μου. Αυτά στο παρελθόν. Ήμουν και 12 ώρες στην εργασία μου. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε. Πριν τη σύλληψη τον είχα δει μαζί με την μητέρα έξω από την πολυκατοικία. Ήλπιζα να μην είχαν καμία ανάμειξη. Το ένιωθα ότι έχουν…

Ο χαρακτήρας του πατέρα ήταν “δεν με ενδιαφέρει τίποτα, η πάρτη μου, εγώ να είμαι καλά”. Ναι είναι χρήστης ναρκωτικών. Δυστυχώς κατάλαβα ότι τελευταία είχε μπλέξει και η μητέρα με ναρκωτικά. Μετά από 20 χρόνια είναι δυνατόν να μην κατάφερε να την μπλέξει. Μαζί έμεναν πατέρας και μητέρα. Η μάνα είμαι σίγουρος ότι φρόντιζε τα παιδιά, θα έδινε και τη ζωή της. Αλλά δεν αρκεί αυτό… Ήταν αναγκασμένη να το κάνει αυτό, χωρίς τη θέλησή της. Η μάνα αυτή δεν είχε κανένα όφελος από αυτό που γινόταν. Σωστά κατηγορείται η μητέρα, θεωρώ ότι το έκανε αλλά χωρίς να το θέλει. Ήταν υποχείριο» αποκάλυψε ο γείτονας.