Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Και τρίτος μαστροπός στην υπόθεση - Η αποκάλυψη της ανήλικης

Σοκαριστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Και τρίτος μαστροπός στην υπόθεση - Η αποκάλυψη της ανήλικης

Την ώρα που άλλοι δύο άνδρες βρίσκονται στην ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, με τον έναν από αυτούς να έχει ομολογήσει την επικοινωνία τους, η ανήλικη φαίνεται πως έχει μιλήσει για ένα ακόμη πρόσωπο, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο τρίτος μαστροπός της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος γνώριζε τα πάντα για την κατάστασή της και παρόλο που οι δυο τους δεν βρέθηκαν ποτέ από κοντά, υπάρχουν μηνύματά τους τα οποία βγήκαν στο φως στην εκπομπή Live News την Παρασκευή 21/10 και αποδεικνύουν πως εκείνος της έδωσε χρήματα για την "εξυπηρέτηση" που της έκανε.

Ο τρίτος μαστροπός στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του. Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16», ανέφερε η κοπέλα για τον ίδιο.

Πρόσθεσε έπειτα: «Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του που έκλεινε τα ραντεβού».

Η συνομιλία της 12χρονης με τον φερόμενο μαστροπό:

– Α.Μ.: Εσύ, δεν συναντήθηκε με άλλον αυτές τις μέρες;

– 12χρονη: Όχι.

– Α.Μ.: Γιατί; Δε σε θέλει κανένας;

– 12χρονη: Όχι. Εγώ βαριέμαι.

Φοβάται για την ζωή της η μητέρα της ανήλικης - Οι απειλές που δέχεται από συγκρατούμενές της

Προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και 3 μέρες βρίσκεται η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που βιαζόταν συστηματικά από παιδόφιλους, ενώ για την ώρα κρατείται σε απομόνωση, όπως προβλέπεται μετά από μεταγωγές λόγω Covid αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνας, η γυναίκα που κατηγορείται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της επαναλαμβάνει πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη της, αλλά και πως της λείπουν τα παιδιά της.

Η 37χρονη γυναίκα δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη στις φυλακές, ενώ δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς ακόμη κι από την απομόνωση μπορεί να ακούσει τις κραυγές και τις απειλές που ξεστομίζουν οι συγκρατούμενές της. Η ίδια μάλιστα ζητά τηλεόραση για να μαθαίνει τι βγαίνει στη δημοσιότητα για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο μόνος τρόπος για να μαθαίνει τι συμβαίνει έξω είναι μέσω καρτοτηλεφώνου επικοινωνώντας με τους οικείους της.