Ανακοίνωση Σκλαβενίτη: "Η επιχείρησή μας δεν..."

Άσχημα νέα για την εταιρεία σούπερ μάρκετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση Σκλαβενίτη:

Ενώ τα Lidl κάνουν ανακοινώσεις για προϊόντα που πρέπει να αποσυρθούν (δείτε εδώ για ποια), τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ενημερώνουν τους πελάτες τους για την απάτη που έχει στηθεί εις βάρος τους.

Η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα την επωνυμία, το σήμα, φωτογραφίες και λοιπά στοιχεία της Επιχείρησής μας σε εικονικούς διαγωνισμούς –οι οποίοι αναρτώνται σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες–, με σκοπό την απόσπαση προσωπικών στοιχείων των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες καλούνται να κοινοποιήσουν τον σχετικό σύνδεσμο ή/και να απαντήσουν σε ερωτήσεις, καταχωρίζοντας προσωπικά στοιχεία τους, με δήθεν όφελος είτε δωροεπιταγές για αγορές από τα Καταστήματά μας είτε μετρητά είτε άλλα δώρα.

Η Επιχείρησή μας δεν διενεργεί τέτοιου είδους διαγωνισμούς και έχει προβεί σε καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Συστήνεται στους χρήστες του διαδικτύου να μην ακολουθούν τέτοιου είδους συνδέσμους και να διαγράφουν άμεσα τυχόν παραπλανητικά μηνύματα. Σε περίπτωση που έχουν ήδη καταχωρίσει προσωπικά στοιχεία τους, συστήνεται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ.: 11188, email: ccu@cybercrimeunit.gov.gr).

Μέχρι το 2023...

Όσον αφορά τώρα τα πλάνα για το 2023, η αλυσίδα στοχεύει και στη δημιουργία τρίτου dark store στην Αττική. Η διεύρυνση του αριθμού των χώρων αποθήκευσης αφορά την υποστήριξη των ηλεκτρονικών πωλήσεων της αλυσίδας σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ενώ για Πάτρα και Λάρισα, η κάλυψη των παραγγελιών γίνεται μέσω τοπικών hyper καταστημάτων της αλυσίδας.

Σχετικά με τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2020, φαίνεται να κινούνται σε ακολουθία με τις προβλέψεις της εταιρείας, επιτυγχάνοντας σταθερές επιδόσεις.

Τέλος, αναφορικά με τα φυσικά καταστήματα, το φθινόπωρο του 2022 αναμένονται τα εγκαίνια του 39ου υπερμάρκετ της αλυσίδας στο κτίριο της Renault - MAVA, που βρίσκεται στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η αλυσίδα δρομολογεί το ερχόμενο φθινόπωρο, και τη λειτουργία του νέου καταστήματος στη Γλυφάδα, στο σημείο όπου κατά το παρελθόν λειτουργούσαν οι κινηματογράφοι Νova Cinema Odeon.