Κολωνός: Ακόμη ένας άνδρας στη ΓΑΔΑ για το βιασμό της 12χρονης

Εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Ακόμη ένας άνδρας στη ΓΑΔΑ για το βιασμό της 12χρονης

Ακόμη ένας άνδρας προσήλθε από μόνος του στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό από τον 53χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν 39χρονο ο οποίος ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν να προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Ο άνδρας αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε και ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Στο στόχαστρο του 53χρονου και νεαρή ηθοποιός

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης (25/10) μέσα από την εκπομπή, «T-Live» ήρθαν στο φως χυδαία μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης για μία νεαρή ηθοποιό, η οποία πήγε να δουλέψει για λίγο στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος προσέλαβε στο μαγαζί του μία 28χρονη τον Νοέμβριο του 2021 όπου μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους την τραβά κάποιες φωτογραφίες με την κοπέλα

Στο τέλος του μήνα, ο 53χρονος έστειλε αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες σε έναν φίλο του, σχολιάζοντάς την με χυδαίο τρόπο. Την ίδια ημέρα, τότε, έστειλε τις ίδιες φωτογραφίες σε έναν άλλο φίλο του.